Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Καρχιμάκης κατά Μ.Μ.E. και Σαμαρά...

Γράφει η 'Εφη Γαλώνη

Διπλή ήταν η επίθεση που εξαπέλυσε ο Γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ στην τοποθέτησή του επί του προϋπολογισμού για το 2012.

Στράφηκε τόσο κατά της Ν.Δ όσο και κατά των Μέσων Ενημέρωσης που -όπως ανέφερε- ενόψει των διεργασιών διαδοχής στο κόμμα, «παλεύουν να αποτελειώσουν τον κ. Παπανδρέου για να προωθήσουν στενά τους πρόσωπα με πιθανές υποσχέσεις διαιώνισης ανείσπραχτων ή νεοχορηγούμενων δανείων χωρίς εγγυήσεις».

Ο κ. Καρχιμάκης ήταν ιδιαίτερα δηκτικός κατά του συστήματος συμφερόντων και των «παρασιτικών τους συστημάτων που», όπως είπε, « λεηλατούν τον πλούτο, θέλουν να είναι ανενόχλητοι και λαθρόβιοι, να παίρνουν δάνεια, παροχές και διευκολύνσεις και να θέλουν ταυτόχρονα να είναι ρυθμιστές κι εκβιαστές του πολιτικού συστήματος».

«Θέλουν», συνέχισε, « διαλυμένα και σπαρασσόμενα κόμματα, θέλουν να επεμβαίνουν και να διαχειρίζονται τις ηγεσίες τους, να τις ανεβάζουν να τις κατεβάζουν και να είναι υποχείριά τους. Με αυτά επιχείρησε να συγκρουστεί ο κ. Παπανδρέου και λύσσαξαν να μην είναι πρωθυπουργός και βεβαίως συνεχίζουν θέλοντας να τον αποτελειώσουν, να τον εξαφανίσουν. Αυτό το σύστημα», κατέληξε ο κ. Καρχιμάκης, «χρειάζεται σύγκρουση. Κάποια από τα κανάλια», είπε, « δεν μπορούν να κατευθύνουν ποιοι θα είναι οι ηγέτες. Στην δημοκρατία δεν επιτρέπεται οι εξελίξεις να καθορίζονται από το θυμικό και τις προσωπικές εκτιμήσεις κάποιων τηλεπαρουσιαστών».

Ο Γραμματέας του Πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ έβαλε και κατά του Αντώνη Σαμαρά που «με πυξίδα την τυφλή άρνηση και πάνω σε ένα πολιτικό καλάμι αλαζονείας έφραζε την σωτηρία της χώρας με ψευτοδιλήμματα αποποιούμενος την ευθύνη που φέρει το κόμμα του», ενώ στηλίτευσε τις πολιτικές αντιφάσεις και την παραδοξότητα της συμπεριφοράς της ΝΔ να κρατά αποστάσεις από την κυβέρνηση στην οποία μετέχει.

ΠΗΓΗ  briefingnews.gr


ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :
Τώρα νομίζω ότι τα έχω ακούσει όλα!
Ο Καρχιμάκης (άξιος συνεχιστής του Λαλιώτη) να τα βάζει με τα ΜΜΕ!
Να ενίσταται γιατί  ανακάλυψε(!!!) ότι "τα ΜΜΕ είναι ρυθμιστές κι εκβιαστές του πολιτικού συστήματος"!
Αρκεί να θυμηθεί πως έγινε το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση...
Αλλά βέβαια όταν αλλάζουν τα πράγματα και οι καταστάσεις, τα ΜΜΕ προσπαθούν να ταυτιστούν με τους πολίτες μήπως και γλιτώσουν τις αντιδράσεις (και τις επιχειρήσεις τους!) και ο Καρχιμάκης... πέφτει από τα σύννεφα με τις ανακαλύψεις του.
Ότι πάει... γυρνάει, κ. Καρχιμάκη.
Απλή κοινή λογική...

Δεν υπάρχουν σχόλια: