Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Τα ψεύδη Ραγκούση για το φιάσκο της εφεδρείας...

Αφού παρουσίασαν την «πράσινη» εφεδρεία μετά βαΐων και κλάδων ως μεγάλη παρέμβαση στον δημόσιο τομέα από τη μια για να υλοποιήσουν τις αποφάσεις της τρόικας για λιγότερους υπαλλήλους και από την άλλη για να διώξουν τους μη κομματικά αρεστούς, τώρα τους φταίει και η Νέα Δημοκρατία.

Ο λόγος για όσα βγήκε να ισχυριστεί ένα από τα «πρωτοπαλίκαρα» του τέως πρωθυπουργού και σημερινός αναπληρωτής υπουργός Αμυνας Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος μιλώντας στο Mega ισχυρίστηκε ότι «ήταν λάθος η απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης να υιοθετήσει την πρόταση της Ν.Δ.» προσθέτοντας ότι «η διαδικασία αξιολόγησης θα μπορούσε να είχε γίνει αποκλειστικά από το ΑΣΕΠ».

Ο κ. Ραγκούσης όμως συνελήφθη κατά τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Μιχελάκη ψευδόμενος.
Οπως τόνισε ο κ. Μιχελάκης, «ο κ. Ραγκούσης, αντί να ψεύδεται, οφείλει να απολογηθεί. Είναι υπόλογος, όπως και οι κορυφαίοι του ΠΑΣΟΚ, για το φιάσκο της δήθεν εφεδρείας.

Ολοι γνωρίζουν ότι η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας απέκλειε απολύσεις και είχε δημοσιονομικό όφελος. Αυτοί χρησιμοποίησαν τον όρο εφεδρεία για να ξεκινήσουν μαζικές απολύσεις. Εως πρόσφατα δεν άκουγαν τις προτάσεις μας. Μετά τις κακοποίησαν.

Τώρα τους φταίνε οι άλλοι. Μπροστά στην παταγώδη αποτυχία τους, επιστράτευσαν τη διαστρέβλωση και την έσχατη υποκρισία».

Παράλληλα ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας με τη δήλωσή του δεν διαφωνεί με το πογκρόμ απολύσεων που σχεδιάζεται, αλλά με τον τρόπο που θα γίνει. Το ΑΣΕΠ από τη μεριά του δεν είχε δει θετικά πάντως το ενδεχόμενο να κάνει εκείνο την... αξιολόγηση των χιλιάδων υπό καρατόμηση υπαλλήλων.



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :
Είναι γνωστό ότι η προηγούμενη "κυβέρνηση" έκανε μόνο καλά για τον τόπο και για όλα τα στραβά φταίει ο Σαμαράς.
Εντυπωσιάζει όμως και η δήλωση Ρέππα ότι "η εφεδρεία έκλεισε τον κύκλο της".
Γιατί κύριε Ρέππα μου; Πότε τον άνοιξε δηλαδή και τώρα τον κλείνει;
Όσο για τον Ραγκούση...
Ας υπήρχε ένας πολιτικός στην προηγούμενη "κυβέρνηση" που να αναλάβει τις ευθύνες του και τι στον κόσμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: