Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ ... ΚΟΛΩΝΑΚΙ!!!...

Οι εκλογές της 4ης Οκτωβρίου είναι κρίσιμες και καθοριστικές για το μέλλον μας. Εν μέσω οικονομικής κρίσης οι εκλογές είναι πολύ μεγάλο ρίσκο για μία χώρα, πόσο μάλλον για την δική μας!
Από την αρχή οι δημοσιογράφοι μιλούσαν για τον καθοριστικό ρόλο του ΛΑ.Ο.Σ. σε αυτές τις εκλογές. Είναι μεγάλη ευκαιρία για το κόμμα ακόμα και να διπλασιάσει τα ποσοστά και τους βουλευτές του στην επόμενη βουλή.
Τις τελευταίες μέρες όμως αναρωτιέμαι μήπως έχουν βαλθεί να αυτοκτονήσουν όπως ο Καραμανλής με την προκύρηξη εκλογών.
Τα περίεργα ξεκίνησαν με τον Η.Ψινάκη. Το πρόβλημά μου δεν είναι ο ίδιος ο Ψινάκης. Θα μπορούσα να το δω με το ίδιο χιούμορ που είχα δει και την Σαρρή! Δυστυχώς, ο τρόπος με τον οποίο ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο με εξόργισε. Δεν ξέρω ποιός "ειδικός-σύμβουλος" του έδωσε την ιδέα αλλά το να επιμένει σε διάφορες εμφανίσεις του ότι όποιος δεν θέλει τον Ψινάκη στην βουλή είναι ρατσιστής.... Έλεος!
Απ' ότι φάνηκε πρόεδρε πολλοί στο κόμμα είναι ρατσιστές. Και αν κρίνω και από τα τηλεφωνήματα που δεχτήκατε στο κόμμα, οι ψηφοφόροι του ΛΑ.Ο.Σ. είμαστε και ρατσιστές και υβριστές!!!
Και καλά, το πρωί που το είπε ο Αφτιάς απλώς ξεκίνησαν τα τηλεφωνήματα. Μετά, και αφού είχαν φανεί οι αντιδράσεις, γιατί ο πρόεδρος, ο Βελόπουλος, πιθανών και άλλοι που εγώ δεν είδα, συνέχισαν την καραμέλα περί ρατσισμού; Όποιος δεν συμφωνεί μαζί μου είναι ρατσιστής; Αυτή είναι η λογική; Νομίζω ότι κουκουλωθήκαμε αυτά που κοροϊδεύαμε!
Μετά άρχισε να κυκλοφορεί η φήμη περί υποψηφιοτήτων των συζύγων Βορίδη και Γεωργιάδη. Ευτυχώς αυτό δεν κράτησε πολύ γιατί η συζήτηση περί "οικογενειοκρατίας" στην πολιτική θα έπαιρνε κωμικοτραγικές διαστάσεις!
Και η αυτοκτονία συνεχίζεται...
Ο Κοραντής πρώτος στο επικρατείας!!! Μόλις χθες έφυγε-αποπέμφθει από την ΕΥΠ. Μία ΕΥΠ που πάει κατα διαόλου. Μία ΕΥΠ που ασχολείται με το κοινό εγχώριο έγκλημα λες και αυτή είναι η δουλειά της! Μάλλον έχετε ξεχάσει το βιογραφικό του. Ο κύριος αυτός επί ΠΑΣΟΚ-Σημίτη με ΥΠΕΞ-ΓΑΠ ήταν πρέσβης στην Άγκυρα. Δεν σχολιάζω πώς τα πήγε.... Νομίζω ότι πρέσβης στην Άγκυρα δεν θεωρείται δυσμενής τοποθέτηση! Όταν η ΝΔ τον έβαλε στην ΕΥΠ πολύς κόσμος εντυπωσιάστηκε ή και ενοχλήθηκε. Ο ίδιος δήλωνε ότι είναι φίλος και ευνοούμενος της οικογένειας Μητσοτάκη. Και τώρα πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ.; Ή λοιπόν ο κύριος αυτός αλλάζει απόψεις και κόμματα σαν τα πουκάμισα ή κάποιο επικίνδυνο παιχνίδι παίζει. Μήπως, δηλαδή, κάποιοι ενοχλήθηκαν με την μεγάλη άνοδο του ΛΑ.Ο.Σ. και αποφάσησαν να τοποθετήσουν ελεγκτή-τοποτηρητή τον Κοραντή; Η ένταξη του μέχρι χθες διοικητή της ΕΥΠ (πριν 3 μήνες τον αλλάξανε!) στο ΛΑ.Ο.Σ. είναι πρωτοφανής και ύποπτη.
Με λίγα λόγια;
Αισθάνομαι ότι μέρες τώρα ο πρόεδρος μας λέει: "να φύγετε, να πάτε αλλού". Δεν λέω το ΛΑ.Ο.Σ. αλλά ο πρόεδρος γιατί θεωρώ ότι ούτε συμβουλεύεται , ούτε (πιθανότατα) ενημερώνει καν, σοβαρούς και αξιόλογους ανθρώπους του κόμματος. Αναρωτιέμαι, ποιά είναι η άποψη του Βορίδη ή του πρέσβη Γεωργίου για όλα αυτά; Τί σχέση έχουν όλα αυτά με το ΛΑ.Ο.Σ. του 2000;
ΠΡΟΕΔΡΕ, εγώ δεν σου μιλάω στον πληθυντικό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι χειρότερο άτομο ή λιγότερο μορφωμένο από τον Ψινάκη.
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕ ΔΙΩΧΝΕΙΣ!
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕ ΥΠΟΤΙΜΑΣ!
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ!
Στο REAL FM με αποκάλεσες "φασισταριό"! ΜΑΖΕΨΟΥ!
Εκτός αν στόχος είναι να ψάχνεις την ψήφο σου στις 4/10!
Λίγη κοινή λογική πρόεδρε!
Λίγη κοινή λογική...

5 σχόλια:

-=IMAGINOS=- είπε...

Πολύ εύστοχο και σωστό το άρθρο σου!

Μάρκος είπε...

Μα νομίζω ότι ο Γεωργίου έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να έρθει ο Κοραντής. Και δεν νομίζω ο άνθρωπος να θεωρείται ότι δεν έκανε καλά τη δουλειά του. Και μάλλον εσύ έχεις ξεχάσει ότι όταν ήταν Πρέσβης στην Άγκυρα, είχε δυσαρεστήσει τον ΓΑΠ με τις εκθέσεις του για τον ανερχόμενο τότε Ερντογάν. Δηλαδή τι πάει να πει ότι όλοι οι Πρέσβεις είναι της Κυβέρνησης; Ο εκάστοτε πρέσβης εκπροσωπεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όχι τον Πρωθυπουργό.
Σε ό,τι αφορά τον Ψινάκη, επειδή χάσαμε το μέτρο, ανεξάρτητα από το πιστεύει ο καθένας μας για το άτομο, οφείλουμε να έχουμε υπόψην μας ότι: ο ΛΑΟΣ δεν τάχθηκε ποτέ κατά των ομοφυλόφιλων, ούτε κατά των μεταναστών, αλλά κατά των λαθρομεταναστών. Άλλο αν επικροτείς κάποια φαινόμενα, άλλο αν τα ανέχεσαι, κι αλλο αν τάσσεσαι εναντίον τους. Από εκεί και πέρα, αν ο ΛΑΟΣ αρχίσει να περιχαρακώνεται γύρω από "δεν σε θέλω γιατί είσαι ομοφυλόφιλος, δεν σε θέλω επειδή είσαι μετανάστης", τότε δεν θα έχει μέλλον. Επαναλαμβάνω ότι τα λέω αυτά, ανεξάρτητα από το τι πιστεύουμε για τον Ψινάκη. Στο τέλος τέλος, σε ένα Κοινοβούλιο που έχουν βάλει το πόδι τους ο μέγας σφαγέας Μάρκος Βαφειάδης, η μέγιστη κοκκότα της Κατοχής Μελίνα Μερκούρη, η Άντζελα Γκερέκου ή ο Γρηγόρης Ψαριανός, μας ενοχλεί ο Ψινάκης;

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ

ΜΑΝΙΑ είπε...

ΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ...) ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΙΣ ΗΠΑ, ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΚΛΠ. ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΝΤΑ Η ΣΤΗΝ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ; ΙΣΩΣ Ο ΓΑΠ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ Ο "ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ" ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ ΛΟΓΩ ΚΑΚΩΝ ΧΕΙΡΙΣΜΩΝ, ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ Ή ΚΑΙ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ! ΓΕΝΙΚΩΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΟΥΣΑΜΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΙΝΑΚΗ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ΑΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΑ "ΠΡΟΒΑΤΑ"ΤΟΥ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ...

Μάρκος είπε...

Εμείς οι Δεξιοί, που δεν ψηφίσαμε στις Ευρωεκλογές Νδ λόγω Μαριέτας, αλλα ούτε και ΛΑΟΣ λόγω Τζαβέλλα, αισθανόμαστε ακόμη μια απογοήτευση, όταν ακούμε τον Καρατζαφέρη να χαρακτηρίζει τον πιο ανθέλληνα πρωθυπουργό που πέρασε από τη χώρα, τον Σιμήτη, Εθνικό κεφάλαιο. Είναι ντροπή πια αυτή η κατηφόρα του Καρατζαφέρη!