Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ "ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ"...

Διεγράφη ο Σ.Χατζηγάκης από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ. Αιτία της διαγραφής του η σημερινή δήλωση του περί «ακροδεξιών σταγονιδίων».

Όπως επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Σωτήρης Χατζηγάκης εισερχόμενος στη Βουλή:
«Θέλω να υπογραμμίσω έντονα την αντίθεσή μου του προς ορισμένα ακροδεξιά σταγονίδια, που με την ταμπέλα της λαϊκής δεξιάς προσπαθούν να αλλοιώσουν τη φυσιογνωμία της Νέας Δημοκρατίας. Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα μεγάλο εθνικό αστικό ευρωπαϊκό κόμμα με πολλές τάσεις».


ΠΗΓΗ  real.gr


ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :
Το μεσημέρι που άκουσα τις δηλώσεις του εντυπωσιάστηκα.
Ευχόμουν να προχωρήσει το κόμμα στην διαγραφή του γιατί ένιωσα ότι με βρίζει!
Τι σημαίνει "ακροδεξιά σταγονίδια" κύριε Χατζηγάκη;
Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι ίσως το πρόβλημα του κόμματος είναι τα "νεο-φιλελεύθερα σταγονίδια" τα οποία ευτυχώς φεύγουν σιγά-σιγά;
Και επειδή μίλησε και για την ΝΔ και τις αρχές του ιδρυτή της καλό θα ήταν να κάνει μία επανάληψη στην ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος (δια χειρός Κων/νου Καραμανλή) γιατί είτε την έχει ξεχάσει πια,  είτε την έχασε καθ' οδόν προς... άλλες γειτονιές.
Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα ΝΔκράτες που την θυμούνται και αυτοί, κ. Χατζηγάκη, σε αποχαιρετούν!

Απόσπασμα από την ιδρυτική διακήρυξη της ΝΔ (για να μην ξεχνιόμαστε...) :

Νέα Δημοκρατία είναι η πολιτική παράταξις του ταυτίζει το Έθνος με τον Λαόν, την Πατρίδα με τους Ανθρώπους της˙ την Πολιτεία με τους Πολίτες της˙ την Εθνική Ανεξαρτησία με την Λαϊκή Κυριαρχία˙ την Πρόοδο με το Κοινό Αγαθό˙ την Πολιτική Ελευθερία με την Έννομη Τάξη και την Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Νέα Δημοκρατία είναι το σύστημα με το οποίο οι ολιγώτεροι και οι επώνυμοι καθοδηγούν αντί να καταδημαγωγούν, εκπροσωπούν αντί να καταδυναστεύουν - και σε τελική ανάλυση υπηρετούν - και περισσότερους και ανωνύμους.

Νέα Δημοκρατία είναι η κίνηση που επιλέγει και συντηρεί από την παράδοση μόνον όσα ο χρόνος απέδειξε σωστά και χρήσιμα. Και προχωρεί διαρκώς με μεγάλα, τολμηρά αλλά και ασφαλή βήματα στις νέες διαρκώς εξελισσόμενες συνθήκες.

Νέα Δημοκρατία είναι η πολιτική παράταξις που αγνοεί τις διενέξεις και τους διχασμούς του παρελθόντος - που τόσα δεινά επεσώρευσαν στον τόπο μας - και προσανατολίζεται στα ευρύτερα δυνατά σχήματα εθνικής ενότητος.

Η παράταξις της Νέας Δημοκρατίας ζητεί για την πραγματοποίηση των σκοπών της την συνεργασία του ελληνικού λαού και ιδιαίτερα της νέας γενιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: