Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΛΟΓΩ ΠΑΝΙΚΟΥ;...

Το παραλήρημα του κ. Βενιζέλου, θέτει σε κίνδυνο την εμπιστοσύνη της κοινωνίας προς τη Δικαιοσύνη

Ως απαράδεκτο ολίσθημα του Υπουργού των Οικονομικών, ή ακόμη και ως παραλήρημα μίας ολοκληρωτικής αντίληψης για την κοινωνία και το δικό του ρόλο στη λειτουργία της, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, αναφορικά με την απόφαση του Πρωτοδικείου Καλαμάτας, που έκανε δεκτή την αίτηση πολίτη για την έκδοση προσωρινής διαταγής κατά της ΔΕΗ, η οποία είχε υποπέσει σε σκανδαλώδη λάθη στον υπολογισμό του ειδικού τέλους ακινήτων.

Δείτε την ανακοίνωση του συνταγματολόγου, σοσιαλιστή υπουργού, για το συγκεκριμένο θέμα:

“Επειδή η προσωρινή διάταξη του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Καλαμάτας έχει εκδοθεί καθ΄ υπέρβαση της δικαιοδοσίας των πολιτικών δικαστηρίων σε σχέση με ζητήματα βεβαίωσης και είσπραξης φόρων και τελών, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους θα προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες προκειμένου να μη δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις στους πολίτες.”

Τώρα, αν το αντέχετε δείτε και
απόσπασμα από τη συνέντευξη τύπου που είχε δώσει ο κ. Βενιζέλος στις 23 Ιουνίου 2011, κατά την οποία αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο επιβολής κάποιου είδους τέλους ακινήτων μέσω της ΔΕΗ.

Έχοντας αποτύχει ολοκληρωτικά στην οικονομική του πολιτική και έχοντας προκαλέσει σοβαρότατους κινδύνους για το νόμισμα και την οικονομία της χώρας, ο κ. Βενιζέλος, συνεχίζει να αναστατώνει και να τρομοκρατεί την κοινωνία.

Με τη σημερινή απαράδεκτη παρέμβασή του, ο υπερφίαλος υπερυπουργός, προσπαθεί να αποσαθρώσει και τον τελευταίο πυλώνα αξιοπιστίας της κοινωνίας μας: τη Δικαιοσύνη.
Αλήθεια, ποιός θα πείσει σήμερα τους πολίτες ότι ο κ. Βενιζέλος, με το μένος που τον διακρίνει, δε θα επιτεθεί αύριο στους δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας για να επηρεάσει την κρίση τους, στην επερχόμενη συζήτηση των αιτήσεων ακύρωσης που έχουν κατατεθεί εναντίον του νομικού του τερατουργήματος;

Η τοποθέτηση του κ. Βενιζέλου στο Υπουργείο των Οικονομικών τον περασμένο Ιούνιο, αποδείχθηκε ότι ήταν ατύχημα για την Κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου. Ευχόμαστε, η παραμονή του, να μην εξελιχθεί σε δυστύχημα για τη χώρα και την κοινωνία μας.



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :
Ο συνταγματολόγος υπουργός οικονομικών σε θέση μάχης...
Επιτίθεται στην δικαιοσύνη,  επιτίθεται στους δήμους που αντιδρούν στο χαράτσι,  επιτίθεται στο πορτοφόλι κάθε Έλληνα πολίτη και τελικά, επιτίθεται στην λογική μας!
Αναρωτιέμαι τι (και κυρίως πως) θα αποφασίσει το ΣτΕ στις 2/12.
Θα δεχτεί και αυτό την επίθεση του Βενιζέλου ή θα "φροντίσει" να το αποφύγει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: