Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΣΟΚ στου Μαξίμου: “Άτυπο υπουργικό” συγκαλεί στις 5:30 ο Γιώργος Παπανδρέου…

“Κόκκαλο” το ΠΑΣΟΚ!

Οι συνήθειες του πρωθυπουργού δεν είναι εύκολο να ξεχαστούν.

Έτσι, σήμερα στις 5.30μμ ο Γιώργος Παπανδρέου συγκαλεί σύσκεψη υπουργών και αναπληρωτών, κάτι σαν το παλιό άτυπο υπουργικό, ενόψει της συζήτησης στη Βουλή για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης Παπαδήμου.

Η είδηση αιφνιδίασε το Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο δε διαθέτει ακόμη κυβερνητικό εκπρόσωπο και γραφείο Τύπου, αλλά και τα μέλη της κυβέρνησης. “Ο πρόεδρος θα δώσει κατευθύνσεις” έλεγαν απλά οι συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου, όπως μεταδίδει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Μετά το μπαράζ τηλεφωνικών επικοινωνιών του Λουκά Παπαδήμου ο Γιώργος Παπανδρέου απάντησε. Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της Ιπποκράτους:

“Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, είχε τα τελευταία 24ωρα, τις ακόλουθες τηλεφωνικές επικοινωνίες:

Με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, με τον οποίο συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις στο πλαίσιο των συχνών και τακτικών επαφών τους.

Με τον Πρωθυπουργό της Τουρκίας, Recep Tayyip Erdogan, με τον οποίο συζήτησαν επίσης τις εξελίξεις και τον οποίο ενημέρωσε για την συγκρότηση της νέας ελληνικής κυβέρνησης υπογραμμίζοντας ότι, οι δύο χώρες και με τη νέα κυβέρνηση θα συνεχίσουν την μέχρι σήμερα ακολουθούμενη πολιτική.

Με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Benjamin Netanyahu, με τον οποίο συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις στην Ευρώπη και την ευρύτερη περιοχή, και την κατάσταση στη Μέση Ανατολή.Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε στον κ. Netanyahu, ότι οι σχέσεις των δύο χωρών θα προχωρήσουν αδιατάρακτες και σημείωσε ότι το προσεχές διάστημα θα υπάρξει και επικοινωνία με τον νέο Πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο.

Με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jose Manuel Barroso, με τον οποίο συζήτησαν τις εξελίξεις στην Ευρώπη και την ευρωζώνη, το αποτέλεσμα των πρωτοβουλιών που ανέλαβε ο Γ. Α. Παπανδρέου για τη συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων στη χώρα, την συγκρότηση της νέας κυβέρνησης και την δέσμευση όλων να υλοποιηθούν οι αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου”.

ΠΗΓΗ  ΟΛΥΜΠΙΑ


ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :
'Οταν το Σάββατο έγραφα ότι "δεν κατάλαβαν τίποτα" ούτε εγώ πίστευα ότι τα πράγματα είναι τόσο σοβαρά!
Κάποιος πρέπει να του εξηγήσει ότι δεν είναι πλέον πρωθυπουργός!
Κατά πάσα πιθανότητα σε λίγο καιρό δεν θα είναι ούτε πρόεδρος κόμματος πιθανότατα δε ούτε πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς...
Γελοιοποιείται ακόμα περισσότερο με αυτά που κάνει... ευτυχώς όμως πλέον γελοιοποιεί μόνο τον εαυτό του!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: