Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Γ.Α.Π: Ο δρομέας που δεν έτρεξε ποτέ!!...

Γράφει ο Σωτήρης Θάνου

«Η Ελλάδα έχει και αυτή το δικό της μαραθώνιο, αλλά σίγουρα όλοι μαζί θα τερματίσουμε και ελπίζω το γρηγορότερο», δήλωνε πέρσι τέτοια μέρα ο πρωθυπουργός, μετά τη συμμετοχή του στον 28ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών.
 
Στον χρόνο που μεσολάβησε οι «όλοι μαζί» δηλαδή ο ελληνικός λαός, ανακάλυψε ότι όχι απλά διένυε έναν υπερμαραθώνιο, αλλά ο αθλητικός πρωθυπουργός του, τον μετέτρεψε και σε …ανωμάλου δρόμου μετ εμποδίων και αλλεπάλληλων φοροεπιδρομών, κατά τα πρότυπα του στρατιωτικού «αεροπορία, βάλλεστε»!!!

Και βέβαια ήταν αναμενόμενο, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, ο ενδεδυμένος με την τελευταία λέξη της αθλητικής μόδας δρομέας, να εγκαταλείψει την κούρσα στην οποία μας υπέβαλε, χωρίς κανένα όφελος και αποτέλεσμα.
Φέτος, στον 29ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, ο Γ. Α. Παπανδρέου δεν θα συμμετέχει.

Όπως, απ ότι εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε, δεν συμμετείχε και σε αυτόν που διένυσε ο Ελληνικός λαός τους τελευταίους 24 μήνες…
  
Η δήλωση του Πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου, μετά τη συμμετοχή του στον αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων στο πλαίσιο του 28ου Κλασσικού Μαραθώνιου Αθηνών.
--
Αθήνα, 31.10.2010



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :
Τότε τα σχόλια αφορούσαν την εμφάνιση του ΓΑΠ και κανένας δεν είχε ασχοληθεί με τα όσα είχε πει...
Αύριο λοιπόν δεν θα τρέξει στον φετινό Μαραθώνιο.
Ούτε καν για συμπαράσταση σε όλους εμάς που μας έκανε να τρέχουμε "Μαραθώνιο" καθημερινά και ασταμάτητα...
Είναι σίγουρο ότι μία "υποδοχή" θα την είχε, μόνο που σε τίποτα δεν θα έμοιαζε με αυτήν που του επιφύλαξαν εχθές στην Ιπποκράτους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: