Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

ΦΑΣΙΣΜΟΣ...

Την τελευταία βδομάδα  διάφορα γεγονότα λαμβάνουν χώρα στα Χανιά.
Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Τρίτη 09/03 όταν στην ίδια κεντρική πλατεία της πόλης μοίραζαν φυλλάδια δεξιοί (κατά του ν/σ για την ιθαγένεια) και αριστεροί (κατά των οικονομικών μέτρων). Όπως γίνεται συνήθως, υπήρξαν διαπληκτισμοί και μάλλον έπεσαν και σπρωξιές. Τραγικά πράγματα δηλαδή...
Μετά το πέρας του... τζερτζελέ οι δεξιοί διαλύθηκαν και 8 από αυτούς πήγαν για καφέ σε διπλανή (!!!) καφετέρια. Οι αριστεροί, οι οποίοι ανέκαθεν είχαν αξιοθαύμαστη οργάνωση, με μερικά τηλεφωνήματα μάζεψαν 150 περίπου άτομα με στειλιάρια έξω από την εν λόγω καφετέρια. Σπάσανε την τζαμαρία του καταστήματος και ο ιδιοκτήτης φώναξε την αστυνομία.
Τι έγινε; Η αστυνομία συνέλαβε τους... 8 και κανέναν από τους έξω που είχαν προξενήσει τις ζημιές!
Αυτό βέβαια δεν αποτελεί έκπληξη μια και την σημερινή εποχή επικρατεί μία ιδιάζουσα ασυλία των αριστερών όταν απέναντί τους υπάρχουν δεξιοί.
Ούτε το γεγονός ότι, ως συνήθως, βρέθηκαν οι ίδιοι αριστεροί με κάθε άλλη φορά ως “αυτόπτες μάρτυρες” να κάνουν μηνύσεις για εξύβριση, απειλές αλλά και απειλή με μαχαίρι-σουγιά αποτελεί έκπληξη.
Ο σουγιάς δεν βρέθηκε ποτέ αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Αυτό που αποτελεί έκπληξη είναι η δικαστική απόφαση .
Από 16 έως 38 μήνες σε 7 από αυτούς (συνολικά 16,5 έτη σε 7 άτομα!!!) για κατά συρροή απειλές και εξύβριση.
Με λίγα λόγια.
Τσακώνεσαι με κάποιον στο δρόμο και του λες την προσφιλή φράση των Ελλήνων “ θα σε γ..... ρε μ.....” . Σε μία μόνο φράση έχουμε απειλή και εξύβριση. Αν του το πεις πάνω από 2 φορές έχουμε απειλή και εξύβριση κατά συρροή οπότε κατά το Μονομελές Πρωτοδικείο Χανίων πρέπει να εισπράξεις 32 μήνες φυλάκιση!
Για να μην παρεξηγηθώ.
Δεν ξέρω αν τα παλληκάρια είναι όντως μέλη κάποιας οργάνωσης (πχ ΧΑ) ή όπως λένε δεν έχουν καμία σχέση με οργανώσεις. Δεν με ενδιαφέρει.
Προσωπικά θα τους έριχνα, όχι 32 μήνες, αλλά 32 χρόνια γιατί δημιούργησαν πρόβλημα στην πόλη χωρίς λόγο και αιτία. Δεν ξέρω κανέναν αριστερό να μπλέκεται σε καβγά και μετά να πηγαίνει για καφέ στην διπλανή καφετέρια... Η βλακεία πρέπει να πληρώνεται!
Από την άλλη όμως...
-Ο πρωτοετής φοιτητής της νομικής ξέρει ότι αν για το ίδιο γεγονός οι αντίδικοι αλληλομηνυθούν οι δύο μηνύσεις εκδικάζονται ταυτόχρονα πράγμα το οποίο δεν έγινε.
-Όπλο δεν βρέθηκε έστω και αν κάποιοι ορκίστηκαν(!!!) στο δικαστήριο ότι το είδαν.
-Το δικαστήριο δεν δέχτηκε κανένα ελαφρυντικό (πχ πρότερου εντίμου βίου) και για απλή απειλή και εξύβριση τους έδωσε την μέγιστη ποινή.
-Στους δικαστικούς και δικηγορικούς κύκλους ακούγεται εντόνως ότι η εισαγγελέας ενέδωσε σε μεγάλες πολιτικές πιέσεις.
Όλα αυτά φέρνουν το αντίθετο αποτέλεσμα.
Τα ηλίθια αυτά παλληκάρια γίνονται ήρωες, γίνονται θύματα του συστήματος και γενικά γίνονται συμπαθείς.
Προσωπικά συμφωνώ απολύτως με την κατάργηση του ν/σ για την ιθαγένεια. Δεν αλλάζει όμως το γεγονός ότι θεωρώ γελοία την ΧΑ και τελείως ηλίθιο να είσαι Έλληνας νεο-ναζιστής μετά τον πόλεμο του '40. Προφανώς δεν μπαίνω στην κατηγορία των ακροδεξιών.
Με τους αριστερούς της πόλης συμφωνώ απόλυτα σε ένα πράγμα:
Ο φασισμός έχει καταλάβει την πόλη!
Αλλά φασίστες είναι οι αριστεροί!
Υπάρχει κόσμος όλων των ηλικιών ο οποίος φοβάται να πάει σε μία εκδήλωση με θέμα το ν/σ για την ιθαγένεια, φοβάται να πάει σε μία εκδήλωση με ομιλητή κάποιον εκλεγμένο βουλευτή του ΛΑΟΣ (πχ Πλεύρη) και γενικά φοβάται να εκφέρει άποψη αντίθετη με τον αριστερό φασισμό της εποχής μας.
Κανένας δεν μπορεί να με πείσει ότι η απόφαση του δικαστηρίου θα ήταν η ίδια αν στο ειδώλιο κάθονταν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που πάντοτε είναι “αυτόπτες μάρτυρες”.
Με κινήσεις δε όπως η σημερινή βόμβα στα γραφεία της ΧΑ, αποτέλεσμα της ενθάρρυνσης των αριστερών ακόμα και με τέτοιου είδους δικαστικές αποφάσεις, μάλλον θα τους κάνουν αρεστά θύματα παρά αντιπαθείς φασίστες.

Προσέξτε κύριοι!
Αποθρασυνθήκατε τελείως και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι αντίθετο από αυτό που περιμένετε.
Χρόνια τώρα ο κόσμος σας ανέχεται και πολλοί σας ακούνε με συμπάθεια.
Προσέξτε γιατί μπορεί αυτός ο κόσμος να αρχίσει να σκέφτεται με την κοινή λογική....
Και τότε;

3 σχόλια:

-=IMAGINOS=- είπε...

Φοβερά πράγματα...

Ανώνυμος είπε...

Κατά την διάρκεια της χούντας, ο λαός περίμενε να έρθει η μεταπολίτευση όχι γιατί καιγόταν να αποκατασταθεί η δημοκρατία, αλλά για να εφαρμόσει πρακτικές της χούντας, καλυμένες με το πέπλο της Δημοκρατίας.Με λίγα λόγια ήθελε να γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη

ΜΑΝΙΑ είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ...