Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙ​ΟΥ ΚΡΗΤΗΣ...

Δημοσιεύω το δελτίο τύπου όπως το έλαβα και κρατιέμαι με το ζόρι για να μην σχολιάσω την είδηση όπως θα ήθελα!
Απλά ενημερώνω ότι το Πολυτεχνείο Κρήτης τελεί υπό κατάληψη από τις 24 Αυγούστου, ημέρα ψήφισης του ν/σ για την παιδεία!
Βέβαια δεν είναι σίγουρο ότι όσοι ψηφίζουν κάθε εβδομάδα την παράταση της κατάληψης είναι φοιτητές του Πολυτεχνείου όπως επίσης δεν έχω καταλάβει γιατί γίνονται δύο ψηφοφορίες κάθε φορά.
Ειδικά την περασμένη Τρίτη (προχθές) στην πρώτη ψηφοφορία υπερίσχυσε η άποψη για άνοιγμα της σχολής αλλά "ευτυχώς" κατάφεραν κατά την δεύτερη ψηφοφορία να βγουν καμιά εκατοστή ψήφοι παραπάνω υπέρ της κατάληψης!
Προσωπικά επιμένω στην ανάρτηση που είχα κάνει για το θέμα και... σταματάω εδώ!



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΝΟΔΕ Χανίων της Νέας Δημοκρατίας καταδικάζει την άνανδρη επίθεση που δέχτηκαν ο υπεύθυνος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του Πολυτεχνείου Κρήτης καθώς και μέλη αυτής που προσπάθησαν να τον προφυλάξουν.
Με λύπη μας παρατηρούμε ότι τα όργανα των φοιτητών του Πολυτεχνείου δεν έχουν αντιδράσει ακόμα με την πρέπουσα ευαισθησία. Ελπίζουμε ότι έστω και καθυστερημένα θα το πράξουν.
Θέλουμε να συγχαρούμε τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ που είναι μια δύναμη ευθύνης και σταθερότητας μέσα στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο και να συμφωνήσουμε με τη θέση της, ότι οι αγώνες των φοιτητών για ένα καλύτερο Πανεπιστήμιο δεν πρέπει να παρεμποδίζουν τη διδασκαλία και την έρευνα μέσα σε αυτό διότι το υπονομεύουν και εν τέλει το καταργούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: