Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011

Βενιζέλος: “Αν μας θεωρείτε αναποτελεσματικούς ρίξτε μας”!!! (ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ;;;)...

«Αν θεωρείτε ότι η κυβέρνηση είναι αναποτελεσματική ή δεν έχει το ηθικό υπόβαθρο για να νομοθετήσει όλα αυτά τα μέτρα, τότε ρίξτε την» είπε ο υπουργός Οικονομικών Β. Βενιζέλος πριν από λίγο στους βουλευτές του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ που συνεδρίασε μέσα σε κλίμα έντασης και διαφωνιών.

Η αντίδραση αυτή του κ. Βενιζέλου ερμηνεύεται ως προειδοποίηση προς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εν όψει των κρίσιμων ψηφοφοριών που αναμένουν την κυβέρνηση. Δείχνει όμως και την κατάσταση παράλυσης στην οποία έχει περιέλθει το κυβερνητικό κόμμα από την συνεχή κριτική των βουλευτών του και την αποστασιοποίησή τους από την κυβέρνηση.

Κατά την συνεδρίαση η Βάσω Παπανδρέου διαμαρτυρήθηκε σε έντονους τόνους για το πολυνομοσχέδιο που έφερε την προηγούμενη εβδομάδα η κυβέρνηση στη Βουλή και η φωνή της ακουγόταν στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου.

Επέκρινε επίσης της κυβέρνηση πως στη διετία που πέρασε ίδρυσε 77 νέους οργανισμούς, την ώρα που η Τρόικα ζητάει από την κυβέρνηση να κλείσουν οργανισμοί.

Τελειώνοντας, η κυρία Παπανδρέου είπε πως πρέπει να μπει κάποιος πολιτικός φυλακή!

ΠΗΓΗ  ANTINEWS


ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:
Φαίνεται ότι αυτή τη φορά η Βάσω είχε παρέα την Κατσέλη, την Νταλάρα, την Αποστολάκη, τον Λιντζέρη, τον Καρτάλη, τον Σαλαγιάννη και ποιος ξέρει πόσοι άλλοι θα παρουσιαστούν...
Πολλές οι "κότες" αυτήν την φορά, εκτός αν πιστεύει κανείς ότι θα "τολμήσουν" να τον ρίξουν!
Ποιος θα ρίξει την "κυβέρνηση" από την στιγμή που αισιόδοξες δημοσκοπήσεις δίνουν στο ΠΑΣΟΚ γύρω στις 50 έδρες στην επόμενη βουλή;
100 από αυτούς θα πάνε σπίτι τους... παίζουν με αυτά τα πράγματα;
Πάντως εμένα ο Βενιζέλος δεν μου φάνηκε τόσο προκλητικός όσο... παρακλητικός!
Δεν τον άκουσα βέβαια να το λέει αλλά  μάλλον, βαθιά μέσα του, το εύχεται διακαώς!
Άλλωστε έχει να σκεφτεί και την υγεία του ο άνθρωπος.
Είπαμε, μην πάθει και υπερκόπωση... δεν κάνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: