Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ...

Το λέει καιρό τώρα και δεν τον πιστεύαμε, αλλά έχει δίκιο.
Έχουμε ΠΟΛΕΜΟ!

154 βουλευτές εναντίων 10 εκ. Ελλήνων και πλέον 10 εκ. Έλληνες εναντίων 154 βουλευτών... και η μικρότερη δύναμη κερδίζει!

Το πρόβλημα είναι ότι οι 154 βομβαρδίζουν ανηλεώς με φορομέτρα τα 10 εκ. “άοπλων” πολιτών και μάλιστα θεωρούν ότι αυτό είναι “εθνικό” και “πατριωτικό”!

Έχουμε φτάσει σε σημείο 154 άβουλα ανθρωπάκια να καθορίζουν την ζωή και το μέλλον όλων ημών των υπολοίπων!

Εχθές στην βουλή ψηφίστηκε επί της αρχής το ν/σ του υπουργείου οικονομικών που καταστρέφει τις ζωές όλων των Ελλήνων.

Από τους 154 ανόητους προδότες κάποιοι προσπάθησαν να κάνουν τα κοκοράκια και τους αντιστασιακούς δηλώνοντας ότι σήμερα δεν θα ψήφιζαν το άρθρο 37.

Δεν κράτησε πολύ...
Σήμερα την αρχή έκανε η Β. Παπανδρέου η οποία “πονάει” και “έχει τύψεις” αλλά ο ΓΑΠ, διάσημος για την πειθώ του, την έπεισε ότι πρέπει να υπερψηφίσει όλα τα άρθρα “για το καλό μας”.
Προφανώς δεν θα υπάρξουν απώλειες ψήφων!

154 αιρετοί να μείνουν στην ιστορία  ως μοιραίοι για την χώρα και το έθνος.
Όχι για το μισθολόγιο ή το βαθμολόγιο.
Όχι για την εργασιακή εφεδρεία.
Ούτε καν για την νέα φοροκαταιγίδα.
Αλλά για την παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας την οποία έχει παραδεχθεί και ο ίδιος ο αντιπρωθυπουργός!

Την Παρασκευή ο Βενιζέλος στο eurogroup και την Κυριακή ο ΓΑΠ στην σύνοδο κορυφής θα διατυμπανίσουν την παράδοση της χώρας και θα προσπαθήσουν να διαπραγματευτούν... τι άραγε;

Κανένας δεν ξέρει τι έχει γίνει μέχρι σήμερα, τι δεσμεύσεις έχουν ήδη αναλάβει, τι συμφωνίες έχουν ήδη κάνει, τι ενημέρωση έχουν ή τι προσπαθούν να πετύχουν.

Αν όμως λάβουμε υπ' όψιν μας το... ιστορικό της “κυβέρνησης” στις... "διαπραγματεύσεις" με την τρόικα μάλλον την Δευτέρα πρέπει να περιμένουμε χαρές και πανηγύρια γιατί παίρνουμε την 6η δόση και από την Δευτέρα το απόγευμα... νέα μέτρα λόγω των νέων δεσμεύσεων που θα έχουν αναλάβει!

Ο ωμός εκβιασμός των 2 κοκόρων προς τις 152 λοιπές κότες θα φέρει “αποτέλεσμα” έως την Δευτέρα το απόγευμα που θα ξεκινήσει το ίδιο παραμύθι από την αρχή.

Ακούσαμε και σήμερα κάποιους να κάνουν λόγο για “στήριξη των ν/σ μία τελευταία φορά”.
Δυστυχώς, αν τους δοθεί η ευκαιρία είναι σίγουρο ότι θα το ξανακάνουν.

Αυτό που όλα τα κόμματα πρέπει πλέον να απαιτήσουν επιτακτικά είναι ΕΚΛΟΓΕΣ!

Δεν πρέπει να τους δοθεί η ευκαιρία ούτε να εφαρμόσουν το ν/σ ούτε να ξαναψηφίσουν κάτι ανάλογο ή και χειρότερο.

Οι 154 δωσίλογοι πρέπει να σβηστούν από τον πολιτικό χάρτη της χώρας μαζί με τον άβουλο και αμέτοχο πρόεδρο της δημοκρατίας.

Ακόμα και αν συνεχίσει να υπάρχει το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να γίνει πλήρης ανανέωση των προσώπων του για λόγους τιμωρίας και παραδειγματισμού.

Και αφού (ξε)καθαρίσει η βουλή, μετά θα χρειαστεί δουλειά και οργάνωση ώστε να ξαναμπούν τα πράγματα στην θέση τους, νόμιμα, συνταγματικά και κυρίως δίκαια.

Απλή κοινή λογική...

Δεν υπάρχουν σχόλια: