Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ...

Τα όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας έγιναν σύνθημα και πανό από τους φίλους του Τριφυλλιού.

Οι φίλαθλοι των πράσινων από την αρχή του παιχνιδιού είχαν αναρτήσει πανό πολιτικού περιεχομένου (μπορείτε να το δείτε στη φωτογραφία) με τον διαιτητή της αναμέτρησης, κ. Μήτσιο, να διακόπτει το ματς για αυτό το λόγο στο 38ο λεπτό. Ο διαιτητής ζήτησε να κατέβει το πανό για να συνεχιστεί ο αγώνας με τους φίλους του Παναθηναϊκού, όχι μόνο να μην το κατεβάζουν, αλλά να φωνάζουν και συνθήματα κατά της πολιτικής ηγεσίας της χώρας.

Μάλιστα, την κίνησή τους αυτή χειροκρότησε όλο το γήπεδο που αποδοκίμαζε έντονα τον κ. Μήτσιο. Τελικά το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά, όμως το θέατρο του παραλόγου συνεχίστηκε έξω από το ΟΑΚΑ. Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, η αστυνομία με... άνωθεν εντολή προσήγαγε τους κατόχους του πανό, ενώ ξυλοκόπησε και όσους βρέθηκαν εκείνη στη στιγμή στη συγκεκριμένη περιοχή.



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:
Οι φίλοι του ιστολογίου ξέρουν ότι εγώ και το ποδόσφαιρο δεν έχουμε καμία σχέση και επαφή!
Αυτήν όμως την φορά δεν μπορώ να μην κάνω κάποιο σχόλιο με την ελπίδα να μην παρεξηγηθώ από τους φιλάθλους οποιασδήποτε ομάδας.
Άλλωστε δεν έχει να κάνει με την αθλητική είδηση αυτή καθ' εαυτή...
Έχω δει στο παρελθόν πανό διαφόρων ομάδων με περιεχόμενο το οποίο ενοχλεί πολύ κόσμο... ή τουλάχιστον θέλω να πιστεύω ότι ενοχλεί πολύ κόσμο!








Σταμάτησαν ξανά παιχνίδι γιατί υπάρχουν στο γήπεδο πανό με αισχρά μηνύματα;
Τώρα ξαφνικά εμφανίστηκαν "ευαίσθητοι" διαιτητές γιατί ένα πανό ενοχλεί(;) ή βρίζει(;) την "κυβέρνηση" και τους πολιτικούς;
Και έβαλαν και αστυνομικούς να ψάξουν για να βρουν και να συλλάβουν τους "εγκληματίες" κατόχους του πανό;
Προσωπικά μου θυμίζει εποχές λογοκρισίας!
Παλιές εποχές που η χώρα έχει αφήσει πίσω της εδώ και δεκαετίες... ή μήπως όχι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: