Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ...

Τι και αν στενάζει η αγορά, τι και αν οι πολίτες δεν μπορούν να πληρώσουν τα χαράτσια της κυβέρνησης, ο Ηλίας Μόσιαλος, είναι σαφής.

Μιλώντας στο πρωινό του mega, κατέστησε σαφές παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τους δυσβάσταχτους φόρους που επιβάλλει στα σπίτια, απάντησε εντελώς προκλητικά «Καλό είναι που έχουμε φόρους».

Η οικία σήμερα έχει 22 φόρους. Ωστόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επέμεινε πως είναι καλό, τονίζοντας πως η αξία της κατοικίας είναι αρκετά δις ευρώ.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, δεν διευκρίνισε ωστόσο αν τελικά η πολιτική που ακολουθεί, οδηγούν τη χώρα σε κατάσταση Ινδίας, καθώς μάλλον αποκλείστηκε η περίπτωση να γίνουμε Νορβηγία του Νότου. Μάλλον για Βουλγαρία οδεύουμε, με μισθούς των 250 ευρώ.

Το χειρότερο βέβαια που ισχυρίστηκε ο υπουργός επικαλούμενος τα χρόνια που ζούσε στη Νορβηγία, είναι ότι εκεί τα αφορολόγητα όρια είναι χαμηλότερα, και οι φόροι κληρονομιάς είναι υψηλότεροι. Τελικά ζούμε στη Νορβηγία του Νότου ή εμείς ή ο υπουργός.
 
ΠΗΓΗ  briefingnews.gr
 
 
ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:
Δεν ξέρω τι με εκνευρίζει περισσότερο, τα ποσά που καλούμαι να πληρώσω στην εφορία ή η κοροϊδία των "κυβερνώντων" μας, το σίγουρο πάντως είναι ότι θυμούνται ότι είμαστε Ευρωπαίοι... επιλεκτικά.
Τι σχέση έχει η Νορβηγία στην οποία έζησε ο Μόσιαλος με την Ελλάδα έτσι όπως την κατήντησε και ο Μόσιαλος;
Έχουμε τους ίδιους μισθούς;
Το κράτος μας παρέχει ότι παρέχει και το κράτος στους Νορβηγούς;
Ξέρουν οι Νορβηγοί τι σημαίνει φροντιστήριο γιατί το δημόσιο σχολείο δεν λειτουργεί σωστά, ιδιωτική ασφάλιση γιατί η υποχρεωτική δημόσια είναι τραγική, ιδιωτική ασφάλεια για σπίτια και καταστήματα γιατί η εγκληματικότητα αυξάνεται χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι η αστυνομία, κλπ, κλπ, κλπ;
Δεν αντέχω άλλο αυτήν την κοροϊδία και αυτήν την ειρωνεία από τους "κυβερνώντες" μας.
Τουλάχιστον όχι έτσι, κατάμουτρα!
Ας μαζευτούν λιγάκι γιατί είναι πλέον μεγάλο το ποσοστό των εξοργισμένων  Ελλήνων και πολύ φοβάμαι ότι αρκετοί από αυτούς δεν θα περιμένουν τις εκλογές για να "εκφραστούν".
Απλή κοινή λογική...

Δεν υπάρχουν σχόλια: