Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ;...

Δεν ξέρω αν σήμερα “αποκαταστάθηκε το πραγματικό νόημα της 28ης Οκτωβρίου” όπως είπε ο Μ. Γλέζος.

Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε η ματαίωση της παρέλασης στην Θεσσαλονίκη αλλά σίγουρα διαφωνώ με τον Μπεγλίτη που χαρακτηρίζει "μέλη παραστρατιωτικών, παρακρατικών και παραθρησκευτικών οργανώσεων”.

Όλοι οι Έλληνες διαμαρτύρονταν σήμερα!

Βρήκαν την μοναδική ευκαιρία της επετείου του ΟΧΙ όπου οι “κυβερνητικοί” βουλευτές θεώρησαν ότι θα μπορούσαν άνετα “ένεκα της ημέρας” να είναι καλοδεχούμενοι στις εξέδρες των επισήμων και ξεσπάθωσαν.

Ήταν μία πολύ καλή απάντηση στον Μόσιαλο και στον κάθε “Μόσιαλο” της “κυβέρνησης” για το πόσο εκτιμούν οι Έλληνες το έργο τους και εκτιμούν την προσπάθειά τους για την σωτηρία της χώρας!

Στα Χανιά σήμερα είδαμε και μία... “μαγική εικόνα”.

Ενώ η παρέλαση έγινε κανονικά με δύο βουλευτές (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΣΥ) στην εξέδρα των επισήμων, παρόλο που ελάχιστοι ήταν αυτοί που έστρεψαν το κεφάλι για να τους δουν(!), με το που πέρασε το τελευταίο στρατιωτικό άγημα εξαφανίστηκαν όλοι σε δευτερόλεπτα!

Η εξέδρα γεμάτη κόσμο... ανοιγοκλείνεις τα μάτια σου... κανείς στην εξέδρα!
Τώρα τους βλέπεις... τώρα δεν τους βλέπεις!

Φαντάζομαι ότι θα γυρίσουν στην Αθήνα με ύφος νικητών αφού τους άφησαν να παρακολουθήσουν την παρέλαση και δεν θα πουν κουβέντα για τον τρόπο με τον οποίο αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.

Μία “κυβέρνηση” η οποία φοβάται τους πολίτες της, τους ακούει να την βρίζουν  και να την προπηλακίζουν, αναγκάζεται να φυγαδεύεται με την βοήθεια μεγάλου αριθμού αστυνομικών δυνάμεων σε κάθε της εμφάνιση, δεν είναι δυνατόν να πιστεύει ότι έχει “λαϊκή νομιμοποίηση”!

Όσο για τον αντιστασιακό αγωνιστή πρόεδρο της “Ελληνικής” “δημοκρατίας” και επειδή ξέρω ότι είναι λάτρης της λαϊκής σοφίας την οποία συχνά επικαλείται, ένα μόνο έχω να του πω...
“τα στερνά τιμούν τα πρώτα”!

Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες!
Ας ευχηθούμε ότι σύντομα θα απελευθερωθούμε και από την "οικονομική σκλαβιά" που προσφάτως μας επιβλήθηκε...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: