Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011

ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ...

ΠΡΟΣΟΧΗ : Με νόμο, μπορούν πλέον να καταβάλλουν τις συντάξεις κάθε μήνα, ἤ δίμηνο, ἤ τρίμηνο. Όποτε αυτοί θέλουν !!!

Επί συμπληρώσει διετίας από της λαμπράς Παλινορθώσεως του Σοσιαλισμού, η βουβουζελική Ανθυπατεία προσφέρει στους υπηκόους της ανεπανάληπτο δώρο γενεθλίων (της).

Στα βάθη μιας ακόμη κλασικής πασοκικής νομοθετικής τούρτας (στην υποπαράγραφο 7β του άρθρου 20 του νόμου 4019, δημοσιευθέντος στο υπ’ αριθμ. 216 φύλλο του Α΄ τεύχους του ΦΕΚ, της 30ης Σεπτεμβρίου 2011, κυκλοφορηθέντος δε την 3η Οκτωβρίου, κυριώνυμον ημέρα της ιστορικής επετείου), ακτινοβολεί η προαιώνιος παπανδρεϊκή εύνοια προς τους απομάχους της εργασίας, και δη τους «μη προνομιούχους»:

«Η καταβολή της απονεμηθείσης συντάξεως από τους φορείς κοινωνικής ασφάλισης ενεργείται κάθε μήνα, ἤ δίμηνο, ἤ τρίμηνο μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του φορέα».

Το δεύτερο εδάφιο της ίδιας υποπαραγράφου χρυσώνει μακαβρίως το χάπι: «Μηνιαία σύνταξη που προκαταβλήθηκε σε αποβιώσαντα εντός μηνός ἤ διμήνου ἤ τριμήνου συνταξιούχο δεν αναζητείται».

Έτσι, μετά από αυτή τη «νομοθετική ρύθμιση», τα (δοτά) Διοικητικά Συμβούλια των Ασφαλιστικών (που λέει ο λόγος…) Φορέων θα μπορούν, κατά την κρίση τους, να πληρώνουν τους συνταξιούχους ανά μήνα ἤ ανά δίμηνο ἤ ανά τρίμηνο! Κι όσοι αντέξουν…. Κι όσοι επιζήσουν…. Και για όσους δεν τα καταφέρουν, η πασοκική πρόνοια επιφυλάσσει το «bonus» της μη αναζήτησης μιας μηνιαίας σύνταξης… Οποία ξεφτίλα, σύντροφοι!

οπωπητήρ


ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:
Δεν ξέρω αν χρειάζεται να κάνω σχόλιο...
Είναι πάντως μία είδηση την οποία δεν άκουσα ή είδα στα ΜΜΕ.
Μάλλον θα το "ανακαλύψουν" όταν θα μείνουν απλήρωτοι οι συνταξιούχοι για 2-3 μήνες και τότε όλοι μαζί θα πέσουν από τα σύννεφα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: