Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Παραιτείται ο Θωμάς Ρομπόπουλος;;;...

Την παραίτησή του από βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ, γνωστοποίησε μιλώντας στο ΡΘ ο Θωμάς Ρομπόπουλος.

"Είμαι ξεκάθαρος. Θα παραιτηθώ τη Δευτέρα και ας πάρει την έδρα μου ο επόμενος βουλευτής" δήλωσε. "Δεν μπορώ", υπογράμμισε "να είμαι σε μία βουλή που δεν μπορώ να αποφασίζω".

Σήμερα στον «αέρα του Ρ/Θ ο Θ.Ρομπόπουλος έδωσε τέλος στο θρίλερ, το οποίο ο ίδιος τροφοδοτεί με επεισόδια τους τελευταίους μήνες.

Μετά τη χθεσινή φημολογία ότι «παραιτείται ο Ρομπόπουλος» και το κρυφτούλι που έπαιξε ο Θ.Ρομπόπουλος με τους δημοσιογράφους - «θα τα πούμε τη Δευτέρα»- έκλεισε το κινητό του και όλοι έμειναν με την απορία τι θα πράξει αυτή τη φορά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Οι περισσότεροι σκέφτηκαν ότι το Σαββατοκύριακο είναι για περισυλλογή, ζυμώσεις και επαφές – μασάζ.

Ωστόσο σήμερα το πρωί ο Θ.Ρομπόπουλος δήλωσε στο Ρ/Θ ότι η απόφασή του να παραιτηθεί είναι ειλημμένη και ότι δεν υπάρχει περίπτωση μέχρι τη Δευτέρα να έρθει σε επαφή με το κόμμα ή την ηγεσία και να πεισθεί να αλλάξει γνώμη.
Στην επιστολή παραίτησης που θα υποβάλλει τη Δευτέρα θα επικαλείται συνειδησιακούς λόγους. «Δεν την έχω συντάξει ακόμα, για να σας πω τι άλλο θα περιλαμβάνει» σημειώνει.
Αναφερόμενος στις προηγούμενες περιπτώσεις «ανταρσίας του» ο κ.Ρομπόπουλος είπε ότι είναι από τους λίγους βουλευτές που αντέδρασε έντονα στο μεσοπρόθεσμο και στον προϋπολογισμό. «Δεν απείλησα ποτέ κανέναν. Ούτε κανείς με γύρισε πίσω. Η τρόικα έθεσε εκβιαστικά το δίλλημα και τότε είπα ότι εγώ δεν πτωχεύω τη χώρα μου».

ΠΗΓΗ  ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:
Δύο μικρές παρατηρήσεις...
1) Τι το λες και δεν το κάνεις;
Περιμένει τηλεφωνήματα και παρακάλια από το κόμμα για να μείνει;
Αν τελικά μείνει (λέμε τώρα...) έχει καταλάβει πόσο μεγάλη θα είναι η ξεφτίλα του;
2) Αν θεωρεί ότι με αυτόν τον τρόπο εξιλεώνεται για την ψήφιση του μνημονίου, του μεσοπρόθεσμου, των εφαρμοστικών νόμων και γενικά για όλες τις ψήφους που έχει δώσει στην "κυβέρνηση" μέχρι σήμερα είναι βαθιά νυχτωμένος!
Η ευθύνη παραμένει ακέραια και δεν αλλάζει απολύτως τίποτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: