Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΧΑΝΙΑ : ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ & ΑΠΑΝΤΗΣΗ...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΜΑΝΟ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΕΣ
Σε σοβαρή καταγγελία προχώρησε μέσω twitter ο Στέφανος Μάνος. Σύμφωνα με την ανάρτησή του ο υποψήφιος του κόμματός του στα Χανιά δέχεται απειλές.
Ο κ. Μάνος στο σχόλιό του τονίζει ότι:
«Υψηλή πολιτική ΝΔ-Μπακογιάννη στα Χανιά. Απειλούν τον υποψήφιο μας Γρηγόρη Αρχοντάκη διότι στεναχωρούνται οι Μαρκογιαννάκης-Βολουδάκης».

ΠΗΓΗ  apospasma.gr


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ
Συκοφάντες ! Ο Στέφανος Μάνος ισχυρίστηκε στο twitter ότι ο υποψήφιός του στα Χανιά Γρ.Αρχοντάκης δέχεται απειλές για να μην κατεβεί στις εκλογές. Είχε το θράσος - αλλά και την ασχετοσύνη ή το δόλο - ο κ.Μάνος να εμπλέξει και το δικό μου όνομα στην άθλια όσο και αστεία λασπολογία του. Προφανώς στο ατόπημα αυτό οδήγησε τον κ.Μάνο η απελπισία της εξόδου από την πολιτική, τώρα που δεν υπάρχει ισχυρό ΠΑΣΟΚ να τον διορίσει βουλευτή όπως έγινε στο πρόσφατο παρελθόν. Ο κ.Μάνος οφείλει άμεσα να εξηγήσει τί ακριβώς εννοεί, αλλιώς είναι ένας κοινός, κοινότατος, συκοφάντης. Την ίδια ακριβώς ευθύνη φέρει και ο Γρ.Αρχοντάκης που προφανώς «πληροφορεί» το Στ.Μάνο. Ξεκαθαρίζω : πολιτεύομαι πάντα στο φως. Αυτοί που πολιτεύονται στα παρασκήνια, να καταλάβουν ότι η εποχή τους τέλειωσε !

ΠΗΓΗ  FACEBOOK


ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :
Φαίνεται ότι η "μάχη των Χανίων" καλά κρατεί...
Και όλα αυτά γιατί το κόμμα του 2,5% το οποίο δεν μπήκε στην βουλή θέλει να εξασφαλίσει δια της πλαγίας οδού τις έδρες που έχασε!
Είναι γελοίο κάποιοι να μην καταλαβαίνουν και να μην αποδέχονται τις επιπτώσεις των επιλογών τους αλλά  να καπηλεύονται τον κόπο άλλων για να επιτύχουν τις επιδιώξεις τους...
Κρίμα γιατί όπως λέει ο απλός λαός...  τα στερνά τιμούν τα πρώτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: