Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Για τους οπαδούς του . « γαία πυρί μιχθήτω…» .

Γράφει ο γιατρός  Γιώργος Νεοφώτιστος 

   Το μάτι μου έπεσε σήμερα  σε  μια  ανάρτηση σε αριστερίστικο blog  που έχει σαν επικεφαλίδα .. « ..τι  βρεγμένος τι ..μούσκεμα..

     Είναι  από τα κείμενα που  σε κάνει να διαπιστώνεις για μια ακόμα φορά πόσο  ψευδεπίγραφο  είναι  το να   αυτοαποκαλούν  τη ιδεολογία τους νεωτερίστικη .  

  Η   αποδοχή τους πως   στη ζωή υπάρχουν μόνο δύο συνιστώσες , η  άσπρη  και η μαύρη….και να  αγνοούν το  τεράστιο φάσμα  που κρύβεται ανάμεσα σ’ αυτά τα  άκρα…. Τους κατατάσσει στους απόλυτα σκοταδιστές..   

  Αλλοίμονο αν δεχτούμε πως,  στη ζωή ,  είναι ταυτόσημο το να βραχείς και το να γίνεις μούσκεμα .

   -  Το να  χάσεις ένα μέρος από τα εισοδήματα  σου από το να τα χάσεις όλα…!!

   - Το να  μείνεις  στο Ευρώ ,   έστω και  με την αποδοχή πως δεν γίνεται  να έχεις τις ίδιες απολαβές με τον Γάλλο και Γερμανό ( και αυτό επειδή φροντίσαμε εμείς οι ίδιοι  με πρωταιτίους τους..  σοσιαλιστο αριστερους  συνδικαλιστικοπατέρες  , να απαξιώσουμε τις δικές μας πλουτοπαραγωγικές πηγές , τη γεωργία μας , τη κτηνοτροφία μας , τις  βιομηχανίες μας , το τουρισμό μας…κλπ),    από το να πεις έξω από αυτό..

  Αυτή  η επιλογή , δεν απέχει πολύ από το ..    γαία πυρί μιχθήτω  .. , κάτι που φάνταζε  καταστροφικό   από αρχαιότατους χρόνους..

   Το θέμα που τίθεται σήμερα  στη πολιτική ζωή της χώρας είναι  να δοθεί η ευκαιρία στους πολίτες να επιλέξουν αν αυτή η επιλογή τους εκφράζει .  Και αυτό θα γίνει μόνο αν οι υγιείς  πολιτικές δυνάμεις   διώξουν την   ¨θολούρα¨ με τη οποία  οι …αριστεροί .. εξακολουθούν να  καλύπτουν  τόσο  έντεχνα  τέτοιου είδους ιδεοληψίες .

Δεν υπάρχουν σχόλια: