Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012

"ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ" ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΝΟΗΜΑ...

«Το μόνο που δεν έχουν πει για τον Τσίπρα είναι ότι θα πηδήξει τις γυναίκες σας», δηλώνει η Ρένα Δούρου
 
Δικαιολογημένα αίσθηση προκαλεί η παραπάνω δήλωση της Ρένα Δούρου για τον Αλέξη Τσίπρα, την οποία βρήκαμε «θαμμένη» μέσα σε ένα -μάλλον ετεροχρονισμένο- θέμα του Αμερικάνικου GQ που μόλις κυκλοφόρησε σχετικά με την ελληνική κρίση.

«Τα πράγματα έφτασαν να είναι πολύ γελοία. Το μοναδικό πράγμα που δεν είπαν ήταν ότι ο Τσίπρας θα πηδήξει τις γυναίκες σας». Αυτό δήλωσε η Ρένα Δούρου στον Κρις Χέρθ, δημοσιογράφο του Αμερικάνικου GQ, που της πήρε συνέντευξη με τίτλο «Ζωντανά στην τηλεόραση-Η πτώση της Ελλάδας». Πάντα σε σχέση με τις τακτικές εκφοβισμού που θεωρεί ότι αντιμετώπισε ο ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές.

Αν και, για να είμαστε δίκαιοι, στην συνέχεια η Δούρου ζήτησε συγνώμη στον δημοσιογράφο για τα Αγγλικά της, συγκρίνοντάς τα με αυτά ενός καμακιού. Δίνοντας του ένα γλαφυρό παράδειγμα για να καταλάβει τι εννοεί «Π.χ. ΟΚ. Εγώ, εσύ, όμορφη, πάμε στο κρεβάτι μαζί».
 
Στο ίδιο ρεπορτάζ, όπου έδωσαν συνέντευξη η Λιάνα Κανέλλη και ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Μιχαλολιάκος περιγράφεται ως «ευτραφής μεσήλικας με υπεροπτικό ύφος» και ο Τσίπρας ως «νέος και χαρισματικός».

Ενώ συγκεκριμένα για το επεισόδιο με το χαστούκι, η Ρένα Δούρου -που εξηγεί ότι πλέον δεν μπορεί να χρησιμοποιεί Μέσα μαζικής μεταφοράς- δηλώνει πως «Το μοναδικό που με κάνει πραγματικά θυμωμένη είναι ότι, για μέρες μετά, αυτό το
γαμ@μ$ν* κλιπάκι αναπαράχθηκε από τα μίντια και τα social media. Ο τύπος πέταξε το νερό και το βίντεο παίχτηκε μέχρι και στο Τόκυο».

Πάντως εκείνο το σχόλιο της Ρένα Δούρου που αναμένεται να προκαλέσει τις περισσότερες αντιδράσεις, είναι το γιατί θεωρεί ότι ο Κασιδιάρης εξαγριώθηκε μαζί της «Το πρόβλημα του (σ.σ. του Κασιδιάρη) είναι ότι είμαι ξανθιά, νέα και πολιτικός. Μην ξεχνάτε ότι οι νεο-ναζιστικές οργανώσεις, σχετικά με τις γυναίκες, θεωρούν ότι πρέπει να είναι μητέρες».
 
ΠΗΓΗ  iefimerida.gr
 
 
ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :
Αρνούμαι να δεχτώ ότι αυτό είναι το επίπεδο των Ελλήνων βουλευτών που επιθυμούν να μας κυβερνήσουν!
Δεν είναι δυνατόν να μην ξέρουν πως να μιλήσουν και πως να συμπεριφερθούν σε ένα ξένο μέσο ενημέρωσης!
Μεταξύ μας, στα δικά μας ΜΜΕ, ο καθένας βγάζει τον χειρότερο εαυτό του γιατί πιθανότατα νομίζει ότι αυτό θέλουν οι ψηφοφόροι του, αλλά στο εξωτερικό ο κάθε Έλληνας βουλευτής ο οποίος δίνει συνέντευξη αντιπροσωπεύει την χώρα και τους πολίτες της.
Δεν είναι δυνατόν να μας εξευτελίζουν έτσι!
Φαίνεται ότι το συγκεκριμένο κόμμα έχει κάποιο κόλλημα με τα... πηδήματα και δίνει τροφή για χιλιάδες ανέκδοτα και σίγουρα για τις καλοκαιρινές επιθεωρήσεις αλλά τουλάχιστον ας το κρατάμε για το εσωτερικό της χώρας.
Τα εν οίκω μη εν δήμω έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.
Δεν είναι ανάγκη να μαθαίνουν και οι ξένοι την π(γ)οιότητα του Ελληνικού κοινοβουλίου!
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: