Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ “ΘΕΜΑ” ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ... (και όχι μόνο!)...

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πόσο εύκολα αφήνουμε πίσω μας όλα μας τα προβλήματα και ξαφνικά ΤΟ “θέμα” είναι μία γελοία δήλωση ενός γελοίου “πολιτικού”!
 
Το αθάνατο Ελληνικό χιούμορ διέπρεψε για άλλη μία φορά και εχθές, μέχρι το βράδυ, κυκλοφορούσαν χιλιάδες ανέκδοτα, φωτογραφίες, μέχρι και μπλουζάκια!
 
Μπορεί όλα αυτά να αποδεικνύουν πόση ανάγκη έχουμε να ξεφύγουμε από την μαυρίλα της καθημερινότητάς μας αλλά σίγουρα δεν αποτελεί παράσημο για τις ορθές πολιτικές μας επιλογές.
 
Το ύφος, το στυλ, η φρασεολογία και η π(γ)οιότητα του συγκεκριμένου “κυρίου” σίγουρα δεν αποτελούν τιμή για το Ελληνικό κοινοβούλιο.
 
Αν δε, αποδεχθούμε και την γνωστή ρήση “έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν” τότε είναι να απορεί κανείς με την κατάντια της Ελληνικής κοινωνίας.
 
Βλέποντας ο Τατσόπουλος τις αντιδράσεις του κόσμου και το δούλεμα (ενίοτε ιδιαιτέρως καυστικό, δημιουργικό και επιτυχημένο) το μόνο που βρήκε να απαντήσει ήταν “Βαράτε, βαράτε… Σας υπόσχομαι εφεξής να μιλάω σαν τον Αβραμόπουλο, υποκριτές του κώλου”!
 
Κατ' αρχάς αγαπητέ “κύριε”...  ουδείς σε “βαράει”!
Όλοι σε δουλεύουν ψιλό γαζί, γελάνε μαζί σου και είναι βέβαιο ότι θα πρωταγωνιστήσεις σε ΟΛΕΣ τις καλοκαιρινές επιθεωρήσεις.
 
Είναι πραγματικά δύσκολο να απαντήσεις στην γελοία Χρυσή Αυγή και να φανείς ακόμα πιο γελοίος...  κι εσύ τα κατάφερες!
Έκανες την Χρυσή Αυγή να φαντάζει “ποιοτική” μπροστά στην γελοιοδέστατη προσωπικότητά σου!
 
Ύστερα...  δεν κατάλαβα...
 
Ή θα έχουμε πολιτικούς τύπου Αβραμόπουλου ή θα έχουμε εσένα;
Άλλο παράδειγμα δεν βρήκες;
 
Η ιστορία μας είναι γεμάτη λαμπρά παραδείγματα πολιτικού ήθους.
Ακόμα και η σημερινή βουλή έχει κάποιους εξαίρετους πολιτικούς, απλά ουδείς πλέον τους θεωρεί “φωτεινά παραδείγματα”.
Προφανώς ούτε εσύ!
 
Δεν ξέρω πόσο π(γ)οιοτικός συγγραφέας είσαι, αν και η συμπεριφορά σου μου δίνει μία γενική ιδέα.
Ομολογώ την “αμορφωσιά” μου δηλώνοντας ότι δεν έχω διαβάσει κάποιο βιβλίο σου καθώς έχω εντελώς διαφορετικά αναγνώσματα.
 
Το βέβαιο είναι ότι, αφού δεν κατάφερες να γραφτείς στην ιστορία ως κορυφαίος συγγραφέας, κάνεις σοβαρές προσπάθειες για να γραφτείς ως ο γελοιοδέστερος βουλευτής όλων των εποχών.
 
Έχεις έναν μικρό ανταγωνισμό μια και η σημερινή βουλή δεν φημίζεται για την ποιότητά της αλλά έτσι όπως πας μάλλον θα τον κερδίσεις τον τίτλο τελικά.
 
Να σε χαίρονται λοιπόν αυτοί που σε ψήφισαν.
 
Εμείς οι υπόλοιποι περιμένουμε τις καλοκαιρινές επιθεωρήσεις για να γελάσουμε με τις ατάκες γιατί όταν τις ακούμε από έναν κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο μας φαίνονται μάλλον τραγικές.
 
Ας ελπίσουμε ότι κάτι τέτοια παραδείγματα κοινοβουλευτικού “ήθους” θα κάνουν όλους εμάς τους απλούς ψηφοφόρους να προσέχουμε πολύ περισσότερο που δίνουμε την ψήφο μας!
 
Χρειάζεται μόνο...
 
απλή κοινή λογική...

Δεν υπάρχουν σχόλια: