Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Σταθερά πρώτο το ΠΑΣΟΚ σε όλες τις δημοσκοπήσεις...

Σύμφωνα με όλες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας αυτή την εβδομάδα, το ΠΑΣΟΚ διατηρεί σταθερά την πρώτη θέση.
 
Όπως θα σας εξηγούσε και ο Ηλίας Νικολακόπουλος τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων δείχνουν οτι πλέον το ΠΑΣΟΚ έχει αναπτύξει μια δυναμική εξουσίας.

Μην μπερδεύεστε με τα ονόματα.

Μπορεί τύποις το ΠΑΣΟΚ να αναφέρεται στις δημοσκοπήσεις ως “ΣΥΡΙΖΑ”, στην ουσία όμως το ΠΑΣΟΚ που όλοι αγαπήσαμε από το 1981 και μετά, παραμένει πρώτη δύναμη στην καρδιά του λαού.

Με τα δοκιμασμένα στο χρόνο στελέχη όπως η Λούκα, ο Φωτόπουλος, ο Μιχελογιαννάκης αλλά και με νέες προσθήκες δυναμικού, όπως η νέα και φέρελπις αρθρογράφος της Αυγής, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, το ΠΑΣΟΚ έχει βάλει πλώρη για την εξουσία. 

Και με δεδομένο το αλάνθαστο πολιτικό κριτήριο του μέσου Έλληνα ψηφοφόρου, η επερχόμενη ΑΛΛΑΓΗ είναι θέμα χρόνου...

ΠΗΓΗ  ΕΜΠΡΟΣ ΔΡΑΜΑ
 
 
ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :
Επειδή είναι βέβαιο ότι πολλοί θα βιαστούν να αντιδράσουν δηλώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ "είναι κάτι νέο"...  "είναι αντισυστημικός"... "ανεβαίνει γιατί ο κόσμος βαρέθηκε τον δικομματισμό"...  και λοιπά ευφυολογήματα...  να δούμε λίγο πρακτικά τα πράγματα.
Το δημογραφικό στην χώρα παραμένει ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα δεκαετίες τώρα. Αυτό σημαίνει ότι είναι αδύνατον να είχαμε τέτοια ανανέωση πληθυσμού ώστε να θεωρούμε ότι πέθανε το +30% του ΠΑΣΟΚ και ταυτόχρονα έχουμε ένα +20% νέων ψηφοφόρων οι οποίοι επιλέγουν τον ΣΥΡΙΖΑ!
Θέλει δεν θέλει...  οι ψηφοφόροι του προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ!
Το "εντυπωσιακό" είναι ότι, ενώ δεν μιλάμε μόνο για τους απλούς κεντροαριστερούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ αλλά και για το σύνολο σχεδόν των τοπικών στελεχών, κομματαρχών και παρατρεχάμενων, αυτοί επιμένουν να αντιδρούν και να δηλώνουν ότι δεν έχουν πάρει τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ!
Το καλύτερο ακούστηκε από φίλο Χανιώτη μετά από μία εκδήλωση προ ημερών με ομιλητές τους Δραγασάκη και Σταθάκη και με θέμα την οικονομική "λύση" του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, αποχωρώντας, ακούστηκε να σιγοψιθυρίζει... "θαρρώ πως ντιπης ΠΑΣΟΚ εγινήκαμε"............

Δεν υπάρχουν σχόλια: