Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ!...

Δεν πίστευε στα μάτια του ο υπουργός Εργασίας κ. Ι. Βρούτσης όταν διάβασε το έγγραφο-αίτημα του ΙΚΑ που του ζητούσε 30 εκατ. ευρώ για ανακαίνιση και φρεσκομπογιάτισμα του κτιρίου του: «Είναι απαράδεκτο σε καιρούς κρίσης, την ώρα που περικόπτονται μισθοί και συντάξεις και την ώρα που το κράτος χρωστά στους πάντες, ορισμένοι να θέλουν χρήματα και μάλιστα εκατομμύρια ευρώ για... φρεσκάρισμα των τοίχων των κτιρίων τους» είπε ο υπουργός, ο οποίος βεβαίως «έκοψε» το σχετικό αίτημα.
 
 
 
Τι να σχολιάσει κανείς;
 
Τι να πει για το ΙΚΑ και την ηγεσία του;
 
Εδώ και καιρό αναρωτιέμαι γιατί ο διοικητής του ΙΚΑ παραμένει στην θέση του.
 
Κατανοώ ότι η στενή του σχέση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τον καθιστά "ακλόνητο" αλλά... υπάρχει κανείς που να τον θεωρεί πετυχημένο;
 
Η παραπάνω είδηση σε συνδυασμό με την χθεσινή είδηση...
 
Πυρ και μανία είναι ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας από τις έξωθεν παρεμβάσεις εν όψει των καταργήσεων και συγχωνεύσεων εφοριών.
Με φόντο την επίσημη ανακοίνωση που προαναγγέλλει την κατάργηση 127 εφοριών έως το τέλος του έτους - αν και το Μνημόνιο προβλέπει 200 εφορίες- πληροφορίες αναφέρουν ότι πέρα από τη δυσαρέσκεια του κ. Στουρνάρα για τις καθυστερήσεις που έχουν σημειωθεί στο συγκεκριμένο θέμα, είναι εξοργισμένος γιατί αυτές οι καθυστερήσεις οφείλονται σε παρεμβάσεις πολιτικών, τοπικών αρχόντων ακόμα και κληρικών, που διαμαρτύρονται για τη κατάργηση των εφοριών τους.
Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι υπήρξε ακόμα και υπουργός που τηλεφώνησε στον Γιάννη Στουρνάρα και διαμαρτυρήθηκε για την επικείμενη κατάργηση εφορίας στην εκλογική του Περιφέρεια. (iefimerida.gr)

... ένα πράγμα αποδεικνύουν περίτρανα...

Υπάρχουν ακόμα πάρα πολλοί οι οποίοι δεν έχουν καταλάβει ΤΙΠΟΤΑ!
 
Υπάρχουν ακόμα πάρα πολλοί οι οποίοι κατέχουν θέσεις "ισχύος" αλλά δρουν ωσάν να ζουν σε άλλο πλανήτη!
 
Δεν τους αγγίζει η κρίση, δεν έχουν επαφή με την καθημερινότητα των πολιτών, δεν ξέρουν τι σημαίνει "ιεράρχηση εξόδων" βάσει των αναγκών, δεν είναι ικανοί για τις θέσεις τις οποίες κατέχουν!
 
Όταν ξεφορτωθούμε όλους αυτούς τους άχρηστους "ακλόνητους", όταν υπάρξει πραγματική αξιολόγηση σε όλα τα επίπεδα της δημόσιας διοίκησης, μόνο τότε θα μπορούμε να μιλάμε για ένα καλύτερο αύριο σε μία πολύ καλύτερη χώρα.
 
Απλή κοινή λογική...

Δεν υπάρχουν σχόλια: