Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

"ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗ" (video)...




Με ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο (και με δόσεις χιούμορ) σποτ διάρκειας δυόμισι λεπτών από τον γνωστό σκηνοθέτη του «Νησιού» Θοδωρή Παπαδουλάκη, η Περιφέρεια Κρήτης επιχειρεί να αποκαταστήσει το δυσμενές κλίμα που επικρατεί στους ξένους τουρίστες εξαιτίας της ενημέρωσης που έχουν από τα διεθνή media για τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας.

Το συγκεκριμένο σποτ έχει ήδη αναρτηθεί στο διαδίκτυο και έχει κάνει ρεκόρ επισκεψιμότητας.

Το πρωί έγινε η επίσημη παρουσίαση του σποτ σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης με την παρουσία του κ. Παπαδουλάκη και του διευθυντή παραγωγής του σποτ Δημήτρη Ξενάκη.

Ο κ. Βουλγαράκης τόνισε ότι η Περιφέρεια Κρήτης έχει θέσει σε εφαρμογή ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος.

Έτσι φέτος έχει λάβει μέρος σε 17 διεθνείς τουριστικές εκθέσεις ενώ την ίδια ώρα έχει φιλοξενήσει στο νησί δεκάδες ξένους δημοσιογράφους.

Πρόσφατα η Περιφέρεια προσέλαβε –κατόπιν διαγωνισμού- εξειδικευμένη εταιρεία για την προβολή του Κρητικού τουρισμού και παρουσίασε και ένα νέο τουριστικό portal στην διεύθυνση http://www.incrediblecrete.gr/

ΠΗΓΗ  neatv.gr  (Β. Καλογεράκης)


ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :
Ένα υπέροχο video που αξίζει πραγματικά να το δουν όλοι, ειδικά στο εξωτερικό!
Συγχαρητήρια στον δημιουργό του Θοδωρή Παπαδουλάκη!
Ομολογουμένως πρόκειται για μία πολύ καλή κίνηση από την Περιφέρεια Κρήτης.
Σατιρίζεται με αυτόν τον τρόπο η εντύπωση που υπάρχει διεθνώς για την κατάσταση στην Ελλάδα η οποία δεν κάνει κακό μόνο στον τουρισμό μας αλλά πλήττει βαθύτατα και την αξιοπρέπεια μας και την εικόνα μας ως λαός.
Και πάλι μπράβο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: