Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Με την πολυτελή Lexus στην παράσταση ο Χαϊκάλης!...

Γιατί τη δόξα πολλοί εμίσησαν, το χρήμα και την πολυτέλεια ουδείς… σε μια παραλλαγή του γνωστού αποφθέγματος.

Ο βουλευτής με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες», κ. Παύλος Χαϊκάλης μάλλον είναι εξαρτημένος με την πολυτέλεια (ίσως του έμεινε από τότε που έπαιζε τον εργοστασιάρχη Μίμη Σαραντηνό στο 50-50), καθώς κατέφθασε το Σάββατο στο θέατρο της Αρχαίας Κορίνθου για να παίξει στην παράσταση "η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει" με συνοδεία και με αυτοκίνητο μάρκας Lexus.

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, δεν οδηγούσε ο ίδιος το πολυτελές αυτοκίνητο, είχε οδηγό, ενώ τον συνόδευε και άλλο ένα άτομο (πιθανότατα ο αστυνομικός του).

Ακόμα κι αν το αυτοκίνητο είναι το βουλευτικό που του κληρώθηκε (φυσικά δεν ήταν ανάμεσα σε αυτούς που το αρνήθηκαν) και δεν είναι δικό του.

Η όλη εικόνα του βουλευτή ήταν προκλητική και αρκετοί από τους θεατές σχολίασαν το θέμα αρνητικά, ενώ ακούστηκαν εκφράσεις όπως: «μεγαλοπιάστηκε και αυτός», σύμφωνα με όσα μετέφεραν στο tomargaritari.gr πρόσωπα τα οποία ήταν παρόντα.

Η εντολή του πρωθυπουργού για χρήση αυτοκινήτων μόνο όποτε είναι απαραίτητο, μάλλον δεν πτόησε τον κατ' άλλα συμπαθή ηθοποιό, ο οποίος την πρώτη μέρα μετέβη στη Βουλή για την ορκωμοσία με τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του. Αλλά ως φαίνεται οι συνήθειές του άλλαξαν.

Θα θέλαμε πιο χαμηλούς τόνους σ’ αυτές τις εποχές από τους βουλευτές μας, οι οποίοι υποτίθεται μόνο για το δικό μας καλό νοιάζονται…



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :
Από την στιγμή που την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα είδα με τα μάτια μου υφυπουργό να βγαίνει από ταξί επιστρέφοντας από κάποια συνάντηση και μάλιστα μόνο του, χωρίς συνοδεία ή φρουρό είναι μάλλον λογικό να αντιδρώ με κάτι τέτοιες "ειδήσεις".
Φαίνεται ότι αυτή την περίοδο θα μάθουμε πολλά και θα καταλάβουμε πολύ περισσότερα για το ποιόν των "εκλεκτών" μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: