Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Κοίτα ποιος μιλάει...

Ο ανεκδιήγητος τέως πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είτε δεν έχει συναίσθηση της πραγματικότητας και χρήζει άμεσης βοήθειας είτε συνεχίζει να χλευάζει και να κοροϊδεύει τους Ελληνες δίχως ίχνος αιδούς.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Πελοπόννησος είπε για το ενδεχόμενο σύστασης Ειδικού Δικαστηρίου, με εκείνον στο εδώλιο του κατηγορουμένου:
«Πολλοί επιχείρησαν να τελειώσουν την οικογένειά μου σε Ειδικά Δικαστήρια. Ο εκφοβισμός, οι απειλές, οι σκευωρίες προς τους Παπανδρέου από συμφέροντα ή ακραίες φωνές είναι γνώριμο φαινόμενο. [...] Ούτε με απασχολεί, λοιπόν, ούτε με φοβίζει το ενδεχόμενο. Δεν φοβάμαι την αλήθεια - άλλοι πρέπει να τη φοβούνται».

Αν κρίνουμε από τα λεγόμενά του, ο άνθρωπος που παρέδωσε την Ελλάδα στα νύχια της τρόικας αγνοεί ακόμα και την οικογενειακή ιστορία του.

Η περίπτωσή του δεν μπορεί να συγκριθεί με τις περιπτώσεις του παρελθόντος, μια και είναι ο πρώτος των Παπανδρέου που έχει απολέσει κάθε έρεισμα, ακόμα και εντός της παράταξής του.

Συνεπώς, έχει κάθε λόγο να φοβάται την εξέλιξη της δικαστικής διερεύνησης της υπόθεσής του.

Επιπλέον, ανερυθρίαστα, είπε τερατώδη ψέματα, όπως ότι επί των ημερών του η χώρα δεν ταλαιπωρήθηκε από κανένα μεγάλο σκάνδαλο (!) και ότι, παρά τα προβλήματα, η πολιτική του πέτυχε!

Πρέπει να είναι ο πρώτος πρωθυπουργός στον πλανήτη που πέτυχε τόσο πολύ ώστε να γεμίσουν τα νεκροταφεία από αυτόχειρες!

Σ’ ένα ρεσιτάλ υποκρισίας και πρόκλησης του κοινού αισθήματος, ο μέγας αρχιτέκτων του Μνημονίου έβγαλε «αντιμνημονιακές κορόνες».

Δήλωσε ότι «κανείς δεν θέλει την τρόικα πάνω από το κεφάλι του»!

Αντί να δίνει συνεντεύξεις, θα έπρεπε ήδη να έχει αρχίσει να συντάσσει την απολογία του για τη μεγάλη ώρα της κρίσης, η οποία πλησιάζει γοργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: