Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΠΑΣΟΚ υπό διάλυση...

Οι δηλώσεις μη υποψηφιότητας στο κόμμα που διέλυσε την Ελλάδα είναι περισσότερες από τις ανακοινώσεις περί... καθόδου στον εκλογικό στίβο.

Ο Θόδωρος Πάγκαλος, ο Θανάσης Τσούρας, ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, ο Σωκράτης Ξυνίδης, ο Στέφανος Τζουμάκας, ο Ντίνος Ρόβλιας, η Βάσω Παπανδρέου, η Σούλα Μερεντίτη είναι μερικά από τα σημαίνοντα στελέχη της εθνοδιαλυτικής σύναξης που ταλαιπώρησε τον δημόσιο βίο της Ελλάδας τις τελευταίες δεκαετίες.

Οι τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ κλείνουν η μία μετά την άλλη.

Το τελευταίο κρούσμα της εκδήλωσης της προϊούσας σήψης του... καταστήματος των Παπανδρέου είναι η επιστολή παραίτησης που συνυπέγραψαν 15 στελέχη του Κινήματος και της Νεολαίας, και την οποία απέστειλαν στον Μ. Καρχιμάκη εις ένδειξιν διαμαρτυρίας για την πολιτική που ακολουθείται από τις ηγεσίες τον τελευταίο καιρό.

Οσο και να πιέζει η συμμαχία των προθύμων για τη δημοσκοπική ανάταξη του ΠΑΣΟΚ, εκείνοι που βρίσκονται εντός των τειχών έχουν τουλάχιστον το στοιχειώδες κριτήριο για να καταλάβουν ότι η κοινωνία βρίσκεται απέναντί τους.

Σ' αυτό το κόμμα χρεώνεται καθ' ολοκληρίαν η υπαγωγή της Ελλάδας στη μέγκενη της τρόικας και η εξαθλίωση μεγάλων τμημάτων του πληθυσμού.

Ειδικά στον Γιώργο Παπανδρέου και τους συναυτουργούς του αποδίδεται η αχρείαστη και ολέθρια περιπέτεια στην οποία έχει μπει η πατρίδα μας και οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν ότι ο αφανισμός της απήχησής τους στο κοινό απέχει όσο η Κυριακή των εκλογών.

Μέσα στην απαισιόδοξη ατμόσφαιρα της παρελθούσης διετίας, τα παραπάνω αντιμετωπίζονται ως καλές και ελπιδοφόρες ειδήσεις.

Η αντιστροφή του κλίματος και η αποκόλληση από την ιστορική ξέρα όπου εξόκειλε το εθνικό σκάφος περνούν πρώτα από την ολοκληρωτική διάλυση του ΠΑΣΟΚ.

Είθε να γίνει!



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :
Πραγματικά ελπίζω να είναι έτσι τα πράγματα και οι πολίτες να έχουν καταλάβει τι έκανε το ΠΑΣΟΚ στην χώρα ειδικά τα 2,5 τελευταία χρόνια.
Δυστυχώς φοβάμαι ότι δεν θα καταποντιστεί στις εκλογές όπως θα έπρεπε...
Δυστυχώς φοβάμαι ότι αρκετοί θα είναι οι συμπολίτες μου που θα "επιβραβεύσουν" την πολιτική του...
Δυστυχώς φοβάμαι ότι για άλλη μία φορά θα αποδείξουμε ότι ίσως και να είμαστε άξιοι της μοίρας μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: