Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Πάλι ρόμπα γίναμε!...

Με τον χειρότερο τρόπο για την Ελλάδα, επιβεβαιώθηκαν τα ρεπορτάζ του enikos.gr για το μπάχαλο που επικρατεί στο Γραφείο ΕΟΤ Μόσχας καθώς για πολλοστή φορά γίναμε ρόμπα στην Ρωσία.

Με επιστολή του υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού κ Γιώργου Νικητιάδη γραμμένη στα Αγγλικά που έφτασε πριν λίγη ώρα στο γραφείο του Ρώσου υπουργού, Αθλητισμού, Τουρισμού και Νεολαιίστικης πολιτικής κ. Βιτάλι Μουτκό, τον ενημερώνει πως δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί στην συνάντηση τους εξαιτίας υπουργικού συμβουλίου!

Στο γραφείο του κ. Β. Μουτκό επικρατεί έντονη δυσαρέσκεια καθώς όπως τονίζουν εξαιτίας του γεγονότος πως ο ίδιος είναι υπουργός και ο κ. Νικητιάδης υφυπουργός η συγκεκριμένη συνάντηση κλείστηκε κατ εξαίρεση.

Εκτός αυτού συνεργάτης του Ρώσου υπουργού, μας αποκάλυψε πως η συνάντηση των δυο ανδρών θα γίνονταν στο Ελληνικό Περίπτερο της Τουριστικής Έκθεσης, με σκοπό ο κ. Βιτάλι Μουτκό να διαφημίσει στους συμπατριώτες του την Ελλάδα!

Όσο για την δικαιολογία που προέβαλε ο κ. Νικητιάδης στην ρωσική πλευρά περί υπουργικού συμβουλίου, φαίνεται πως από τον Έλληνα υφυπουργό διαφεύγει πως στην Ελλάδα υπάρχουν Ρώσοι ανταποκριτές που γνωρίζουν πως υπουργικό συμβούλιο δεν υπάρχει και εκτός αυτού ακόμα και να υπήρχε και να μην παραβρίσκονταν ο κ. Νικητιάδης δεν θα ήταν και το τέλος του κόσμου.

ΠΗΓΗ  enikos.gr


ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :
Η φετινή τουριστική περίοδος προμηνύεται άκρως προβληματική.
Μαθαίνω ότι, τουλάχιστον για το αεροδρόμιο Χανίων, τα τσάρτερ θα είναι μειωμένα κατά... εκατοντάδες!
Με λίγα λόγια...
Όλα τα είχε ο τουρισμός φέτος... ο απαράδεκτος, άχρηστος και μεγαλομανής υπουργός του έλειπε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: