Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΑ;...

Άρον - άρον μετακόμιση μετά την θύελλα των ipad το ΠΑ.ΣΟ.Κ

Μετακόμιση από την Ιπποκράτους και εγκατάλειψη της λογικής των hight-tech και πανάκριβων εγκαταστάσεων, που καθιέρωσε ο Γ. Παπανδρέου, σκέφτεται ο Ε. Βενιζέλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εικόνα της μετακόμισης της «ομάδας Παπανδρέου» εξόργισε το νέο πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ, οι συνεργάτες του οποίου διαπίστωσαν τις σπατάλες που είχαν γίνει όλο αυτό το διάστημα με την απομάκρυνσή δεκάδων χαρτοκιβωτίων.

Πανάκριβοι υπολογιστές της Apple, ταμπλέτες ipad, ηχητικά συστήματα, απίθανα gadgets, μέχρι και χαλιά …Μπουχάρα μετακόμισαν από την «προεδρική πτέρυγα» του κτηρίου της Ιπποκράτους, αφήνοντας τους πάντες άφωνους, μιας και όταν …έμπαιναν στα γραφεία λίγα-λίγα δεν είχαν συνειδητοποιήσει το πόσο είχε «φορτωθεί» ο προϋπολογισμός του Κινήματος από τα goldenboys  της «οργανωτικής και πολιτικής καινοτομίας» που είχε ευαγγελιστεί ο Γιώργος Παπανδρέου.

Μοναδική …προίκα που έμεινε πίσω είναι οι δύο υπερσύχρονες  σάουνες που είχε ζητήσει ο πρώην πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. να κατασκευαστούν δίπλα στο επίσης υπερσύγχρονο γυμναστήριο του …προέδρου!!

Στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ που βρίσκονται κοντά στον Ε. Βενιζέλο αναφέρουν ότι στις σκέψεις του νέου προέδρου του Κινήματος είναι να αλλάξει και πάλι γραφεία σαν ένα μήνυμα αλλαγής νοοτροπίας αλλά και να αποσυνδεθεί σημειολογικά από την ομάδα των …κηπουρών, όπως αποκαλούν στον στενό κύκλο του Γ. Παπανδρέου και οι οποίοι είναι αρνητικά φορτισμένοι και στο ευρύτερο εκλογικό σώμα, αλλά και στον κομματικό μηχανισμό του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Στο μεταξύ σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» σχετικά με την μετακόμιση των πρώην από την Ιπποκράτους, μεταφέρονται πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες εκτός από τα πανάκριβα κομπιούτερ και άλλα …ηλεκτρονικά παιχνιδάκια, εξαφανίστηκαν σκληροί δίσκοι και έντυπο αρχείο, τα οποία έχουν άμεση σχέση με την οικονομική διαχείριση του κόμματος.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο Ε. Βενιζέλος προτίθεται να προχωρήσει σε οικονομικό έλεγχο στα ταμεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. που θα φτάσει πολύ βαθειά…

ΠΗΓΗ  briefingnews.gr


ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: