Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Έχασε τη «μάχη» για τη ζωή ο ηθοποιός Νίκος Δαδινόπουλος...

Την τελευταία του πνοή άφησε στις 12:30 το μεσημέρι, σε ηλικία μόλις 68 ετών ο Νίκος Δαδινόπουλος ύστερα από  μεγάλη «μάχη» που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή.

Πρόσφατα ο εξαίρετος ηθοποιός έκανε έκκληση για έξι φιάλες αίμα, μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στο διαδίκτυο, καθώς θα έμπαινε στο χειρουργείο για μια πολύ σοβαρή εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη. Στο κάλεσμά του ανταποκρίθηκαν άμεσα πολλοί επώνυμοι οι οποίοι έκαναν retweet στο tweet του ώστε να το δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι followers και να τον βοηθήσουν.

Μετά την επέμβαση οδηγήθηκε σε κέντρο αποκατάστασης  στα Χανιά, δυστυχώς όμως τελικά η εύθραστη υγεία του δεν άντεξε.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη στο Νεκροταφείο Βύρωνα.

Ο Νίκος Δαδινόπουλος, γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου του 1944 και πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο το 1966.  Έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο ευρύ κοινό, ως ένας από τους πρωταγωνιστές, στη δεύτερη σε μακροβιότητα σειρά της ελληνικής τηλεόρασης, «Λούνα Παρκ» (1974-1981). Η τελευταία τηλεοπτική σειρά στην οποία πρωταγωνίστησε, ήταν το πολύ πετυχημένο σίριαλ του Mega, «Η Ζωή της Άλλης». Ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Μαίρη Ευαγγέλου και απέκτησαν μαζί έναν γιο, τον Άλκη. 

Ο Νίκος Δαδινόπουλος με τον αείμνηστο Διονύση Παπαγιαννόπουλο στην τηλεοπτική σειρά «Λούνα Παρκ»




ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :
Ο εξαίρετος ηθοποιός και άνθρωπος Νίκος Δαδινόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Χανίων σήμερα το πρωί.
Τα τελευταία χρόνια είχε ιδιαίτερες σχέσεις με την Κρήτη και είχε συνεργαστεί αρκετές φορές με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ. ανεβάζοντας τις πολύ επιτυχημένες παραστάσεις  "Δον Καμήλο" (2006),   "Καπετάν Μιχάλης" (2007), "Ο κουρέας της Σεβίλης" (2009)...

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: