Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Ο Γιώργος πήρε το «όπλο του»...

Προεκλογικής χροιάς και με υψωμένους τους τόνους ήταν η ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.


«Απελευθερωμένος» από το βάρος της πρωθυπουργίας έκανε λόγο για κρίσιμες και ιστορικές αποφάσεις, που θα κληθεί να λάβει η Βουλή τις επόμενες μέρες.

'Εκανε γνωστό ότι, θα ζητήσει ο ίδιος τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το έλλειμμα ενώ έθεσε θέμα κομματικής πειθαρχίας στους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ για όσο διαρκέσει ο βίος της κυβέρνησης Παπαδήμου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στο θέμα της επιτροπείας προτρέποντας την κυβέρνηση να το απορρίψει, εάν τεθεί. «Πάρτε πίσω τα λεφτά σας και αφήστε μας ήσυχους», είπε ο κ. Παπανδρέου.

Ισχυρίστηκε ότι, δεν μίλησε ποτέ για διεφθαρμένο λαό ενώ εξαπέλυσε επίθεση στη ΝΔ και την Αριστερά.

Απευθυνόμενος στη ΝΔ και επιχειρώντας να συσπειρώσει το κομματικό του ακροατήριο σημείωσε ότι, αυτή θα είχε οδηγηθεί σε πολιτικό αφανισμό, εάν το ΠΑΣΟΚ δεν αποφάσιζε την υπαγωγή της χώρας στο μνημόνιο.

Χρωματίζοντας με τα εντονότερα προεκλογικά χρώματα την ομιλία του συνέκρινε τα πεπραγμένα της κυβέρνησής του με την εξαετία Καραμανλή, μιλώντας για κατασπατάληση δημόσιων πόρων και βόλεμα «ημετέρων».

Για την Αριστερά είπε ότι, αντί να χτίζει, γκρεμίζει.

Ο κ. Παπανδρέου αναφερόμενος στις οικονομικές εξελίξεις και ειδικότερα στο θέμα της επανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών είπε ότι, θα πραγματοποιηθεί με κοινές μετοχές και όχι προνομιούχες.

Μάλιστα έκανε λόγο για πόλεμο τραπεζών και φούσκες στα μέσα ενημέρωσης. «Δεν έχω προσωπικά με κανέναν, αλλά μαριονέτα δεν ήμουν και δε θα γίνω», σημείωσε χαρακτηριστικά ο τέως πρωθυπουργός.
ΠΗΓΗ  briefingnews.gr
ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :
Ακολουθώντας τα βήματα του Αντρέα είπε και ένα "mea culpa" αλλά σε βελτιωμένη έκδοση...  μάρτυρα!
"Τα λάθη που έγιναν είναι δικά μου λάθη και οι επιτυχίες όλων μας"!
Έτσι είπε ο Γιώργος...  Τέτοια θυσία!
Και για να δανειστώ και ένα κομμάτι από το aimos.blogspot.com
«Έλεος με την εύκολη απαξίωση των πάντων» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δείχνοντας την ενόχλησή του για την κριτική που δέχεται. Επιμένοντας να μιλά σε πρώτο πρόσωπο είπε ότι «εγώ έχω καθήκον να δουλεύω για την Ελλάδα των ονείρων μας». «Εγώ δεσμεύομαι να συνεχίζω ανά την υφήλιο να προβάλλω την Ελλάδα» τόνισε.
Με λίγα λόγια...
Ο άνθρωπος δεν έχει καταλάβει ΤΙΠΟΤΑ!
Κάνει τις βόλτες του "ανά την υφήλιο" ωσάν να είναι η Μελίνα στα bistrots του Παρισιού την εποχή της χούντας!
Συνεχίζει να ζει στον κόσμο του... αν και τώρα πια, ούτε εκεί θα είναι χαρούμενος αφού θα χάσει τις ωραίες του καρέκλες!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: