Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

Η εγκληματικότητα «θερίζει» και αυτοί «βόλεψαν» την ΕΛ.ΑΣ. στη Βουλή!! !...

Ούτε καρέκλα για να καθίσουν δεν έχουν οι αστυνομικοί, που βολεύτηκαν ως υπεράριθμοι στην ασφάλεια του κοινοβουλίου, αντί να επιστρέψουν ως όφειλαν στις υπηρεσίες τους.

Πρόκειται για αστυνομικούς που μέχρι πρότινος βρίσκονταν αποσπασμένοι στην ασφάλεια υψηλών προσώπων, βλέπετε πρώην Υπουργούς του ΠΑΣΟΚ , οι οποίοι με τη σειρά τους, γνωρίζοντας ότι Υπουργείο θα ξαναδούν μόνο ζωγραφιστό, έδειξαν ιδιαίτερη σπουδή στο να... ανταμείψουν τους ανθρώπους τους παραμερίζοντας την σημαία της παράταξής τους για αξιοκρατία και πάταξη της κομματοκρατίας, αλλά και περιφρονώντας προκλητικά την γενικότερη ανάγκη για αστυνόμευση σε μία πόλη που βάλλεται από παντού.

Νωπές είναι άλλωστε οι μνήμες από όσα συνέβησαν πρόσφατα στην Παιανία ενώ οι διαρρήξεις σπιτιών και οι επιθέσεις κατά πολιτών έχουν περάσει πλέον στην ημερήσια διάταξη κάνοντας σχεδόν όλους τους κατοίκους της πρωτεύουσας να χάσουν τον ύπνο τους.

Tι λοιπόν κι αν η ανάγκη για αστυνόμευση στην Αθήνα είναι επιτακτική απαιτώντας την εγρήγορση σύσσωμης της Ελληνικής Αστυνομίας, τι κι αν η εγκληματικότητα έχει φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη. Οι πρώην Υπουργοί του ΠΑΣΟΚ συνέχισαν να λειτουργούν με τον ίδιο προκλητικό τρόπο με τον οποίο λειτουργούσαν τα προηγούμενα χρόνια, μη μπορώντας να αποβάλλουν την λογική του ρουσφετιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες , σε μία περίοδο που στη Βουλή κυκλοφορούν μόνο υπάλληλοι, αστυνομικοί και λίγοι εργαζόμενοι στο καφενείο, τουλάχιστον δέκα νέα πρόσωπα, πλέον της κανονικής φρουράς, έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα φυλάκια γύρω από το κτίριο ενώ αρκετοί προσέρχονται ακόμη και με πολιτικά για να μην κινήσουν υποψίες ότι έχουν μεταφερθεί πλέον στο δυναμικό της Βουλής.

Σημειώνουμε πως η εναλλαγή των αστυνομικών στη Βουλή όπου θεωρείται ένα καλοπληρωμένο ασφαλές περιβάλλον, γίνεται με την αλλαγή της εκάστοτε κυβέρνησης, η οποία ωστόσο δεν έχει προκύψει ακόμη.ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :
Εάν ισχύει το παραπάνω ρεπορτάζ (γεγονός που δεν μπορώ να πω ότι θα με εντυπωσίαζε και πολύ...) και εάν όντως "η εναλλαγή των αστυνομικών στη Βουλή όπου θεωρείται ένα καλοπληρωμένο ασφαλές περιβάλλον, γίνεται με την αλλαγή της εκάστοτε κυβέρνησης"... ποιο κόμμα είπαμε ότι μας "κυβερνάει" τώρα;;;...
Αυτά για όσους θεωρούν ότι μία "κυβέρνηση" (λέμε τώρα...) "τεχνοκρατών και προσωπικοτήτων" (ξανα-λέμε τώρα...) δεν θα έχει τις κακές συνήθειες των πολιτικών-κομματικών κυβερνήσεων.
Ας σοβαρευτούμε επιτέλους!
Δεν είναι εποχή για πειράματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: