Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ...

Από το πρωί προσπαθώ να βάλω σε μία τάξη τις σκέψεις μου για το “θέαμα” που παρουσιάστηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 αλλά δυσκολεύομαι.

Επειδή, δυστυχώς, είναι το θέμα της ημέρας και “επιβάλλεται” να το σχολιάσω...

1)  Όποιος σήμερα εντυπωσιάστηκε είναι επιεικώς αφελής!
Από την ημέρα  που τα ΜΜΕ υποχρεώθηκαν δια της νομικής οδού να δίνουν λόγο και στην Χρυσή Αυγή όλοι οι δημοσιογράφοι τους προσκαλούσαν με την ελπίδα να συμβεί ακριβώς αυτό που συνέβει σήμερα!
Βέβαια κανένας δημοσιογράφος δεν θα το παραδεχθεί όπως και ουδείς θα παραδεχθεί ότι μεγάλο μέρος της ευθύνης για το 7% της ΧΑ στις πρόσφατες εκλογές είναι δικό τους γιατί εάν δεν τους απέκλειαν από τα ΜΜΕ όλα αυτά θα είχαν συμβεί πολύ νωρίτερα και οι ψηφοφόροι θα γνώριζαν τι ψηφίζουν!

2)  Οι εκλογές της 6ης Μαΐου είναι πολύ πρόσφατες, η ακυβερνησία έχει προκαλέσει πόλωση και η πόλωση αυτή κινδυνεύει να πάρει ιδιαίτερα διχαστικές διαστάσεις.
Αντί λοιπόν οι πολιτικοί μας να συζητούν πολιτισμένα και με επιχειρήματα ώστε να κατευνάσουν τα πνεύματα, “συζητούν” ανταλλάσσοντας χαρακτηρισμούς τύπου “παλιοκουμούνι”, “φασισταριό”, “Γερμανοτσολιά”, κλπ.
Συζητήσεις επιπέδου...

3)  Ο γελοίος Κασιδιάρης προφανώς δεν έχει τα προσόντα που χρειάζεται να έχει ένας εκπρόσωπος τύπου πολιτικού κόμματος.
Έτσι, μη μπορώντας να κρατήσει την ψυχραιμία του απέδειξε περίτρανα ότι όλα όσα τους καταλογίζουν τόσο καιρό είναι αληθέστατα!
Όσο κι αν προσπαθούσαν κάποιοι ελάχιστοι σοβαροί άνθρωποι να αλλάξουν την εικόνα της ΧΑ σήμερα φάνηκε το αληθινό διαχρονικό της πρόσωπο και ελπίζω αυτό να μην οδηγήσει σε αύξηση των ποσοστών της γιατί αυτό πραγματικά θα σημαίνει ότι η Ελληνική κοινωνία έχει πάρει πολύ στραβό δρόμο.

4)  Οι γελοίες Κανέλλη και Δούρου έδειξαν επίσης περίτρανα το αληθινό πρόσωπο του “τσαμπουκά” αριστερού.
Η Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ, από τους βασικούς υπευθύνους της ανόδου της ΧΑ λόγω της λαθρομεταναστευτικής λαγνείας και των απόψεων του ΣΥΡΙΖΑ για την λαθρομετανάστευση, σε υστερικούς τόνους κατηγορούσε τον Κασιδιάρη ότι θα πάει την χώρα 500 χρόνια πίσω!
Η Κανέλλη του ΚΚΕ, κατηγορούσε τον Κασιδιάρη για τις φασιστικές του απόψεις ενώ το κόμμα της συνεχίζει να υπερασπίζεται το έργο του δικτάτορα της Αλβανίας Ενβέρ Χότζα!
Και βέβαια, ούτε λέξη για την αντίδρασή της να χτυπήσει πρώτη τον “τσάμπα μάγκα” γιατί...  στους αριστερούς είναι γνωστό ότι ο τσαμπουκάς επιτρέπεται!

Οι Μαοϊστές του ΣΥΡΙΖΑ και οι Σταλινιστές του ΚΚΕ κατηγορούν τους Ναζιστές της Χρυσής Αυγής για φασισμό!

Η απόλυτη παράνοια!

Επειδή όμως εδώ είναι Ελλάδα θα πρότεινα σε όλους τους να πάρουν τον Μάο, τον Στάλιν, τον Χίτλερ και τα κουβαδάκια τους και να πάνε να παίξουν σε άλλη παραλία!

Ένας γελοίος απέναντι σε δύο γελοίες έκαναν γελοιότητες και γελοιοποιούν την χώρα διεθνώς!

Τώρα λοιπόν που είδαμε το εν λόγω στιγμιότυπο σε πρωινές εκπομπές, σε μεσημεριανές εκπομπές, σε ειδησιογραφικές εκπομπές αλλά ακόμα και σε εκπομπές life-style... το εμπεδώσαμε!  ΦΤΑΝΕΙ!

Είναι ώρα να ασχοληθούμε και με κάτι σοβαρό!

Λίγη απλή κοινή λογική επιτέλους!...


ΥΓ : Αν και γυναίκα ουδέποτε υπήρξα φεμινίστρια.
Ίσως να ήμουν, σε περίπτωση που ζούσα σε κάποια άλλη χώρα ή σε κάποια άλλη εποχή, αλλά όχι στην Ελλάδα του 21ου αιώνα!
Είναι εντυπωσιακό όμως πόσο γρήγορα ξέχασαν κάποιες τα φεμινιστικά τους πιστεύω και ξαφνικά γίνεται ολόκληρο θέμα ότι ένας άντρας χτύπησε γυναίκα.
Ο φεμινισμός δεν είναι μόνο ισότητα δικαιωμάτων αλλά και υποχρεώσεων!

* Προσωπική σημείωση προς τους φίλους μου...
Συνεχίζω να είμαι φανατική αντι-φεμινίστρια οπότε συνεχίζω να θέλω να μου ανοίγουν την πόρτα, να με αφήνουν να περνάω πρώτη, να μου συμπεριφέρονται όπως αρμόζει σε μία κυρία και να θυμούνται ότι τις γυναίκες δεν τις χτυπούν  ούτε με ένα λουλούδι....

Δεν υπάρχουν σχόλια: