Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Διωγμός Ελλήνων...

Στην Ελλάδα οι ασφαλισμένοι και νομοταγείς πολίτες έχουν την τύχη των ανασφάλιστων και οι ανασφάλιστοι μπορούν να νιώθουν ασφαλείς.

Απόδειξη γι' αυτό οι εικόνες ντροπής στα φαρμακεία του Πειραιά, όπου εξυπηρετούνται οι ασθενείς ολόκληρου του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Ανθρωποι που πληρώνουν μια ζωή χρήματα στα ασφαλιστικά ταμεία περιμένουν στο λιοπύρι έξω από τα πειραϊκά φαρμακεία με το κουπόνι της σειράς προτεραιότητας ανά χείρας!

Ο ΕΟΠΥΥ δεν εξυπηρετεί τις οφειλές του προς τους φαρμακοποιούς, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία του κοινού και την έκθεση πολλών συμπολιτών μας σε άμεσο κίνδυνο.

Μεταξύ των άλλων οφειλών, ο ΕΟΠΥΥ πρέπει να καλύψει και 250 εκατομμύρια ευρώ, που έχουν... ξεμείνει από το 2011.

Ταυτόχρονα, εκατοντάδες χιλιάδες παράνομοι, αδήλωτοι και ανασφάλιστοι μετανάστες απολαμβάνουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη από το χρεοκοπημένο κράτος.

Ο αποτυχημένος πρώην υπουργός Υγείας, κ. Λοβέρδος, έλεγε τον Οκτώβριο του 2010 στη Βουλή ότι «περισσότερα από 150 εκατομμύρια ευρώ κοστίζει, βάσει υπολογισμών του υπουργείου Υγείας, η δωρεάν περίθαλψη μη νόμιμων μεταναστών στη χώρα μας».

Αυτό το όργιο παρανομίας σε βάρος των νομοταγών πολιτών είχε υποσχεθεί ο κ. Λοβέρδος ότι θα λάμβανε τέλος και ότι οι λαθρομετανάστες θα υποχρεώνονταν να συμβάλλουν στα έξοδα της νοσηλείας και της περίθαλψής τους.

Οπως ήταν αναμενόμενο, καμία από τις εξαγγελίες του ανθρώπου που διέλυσε την Υγεία δεν υλοποιήθηκε και η πατρίδα μας κατέστη ένα ξέφραγο αμπέλι στο οποίο πληρώνουν οι... ιθαγενείς για τη δωρεάν παροχή υπηρεσιών υγείας στους παράνομους μετανάστες!

Αυτό το κακόγουστο αστείο πρέπει να σταματήσει δίχως χρονοτριβή και η νέα κυβέρνηση να φροντίσει για τα δέοντα.

Ολοι έχουμε δικαιώματα στην Ελλάδα, αλλά τις υποχρεώσεις τις φορτώνονται μόνο οι Ελληνες!



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :
Επειδή προσφάτως βρέθηκα στην δυσάρεστη θέση να έχω κάποιον δικό μου άνθρωπο στο νοσοκομείο ομολογώ ότι δεν άκουγες και πολύ την Ελληνική γλώσσα...
Μάλιστα, συζητώντας με φίλη ψυχολόγο του νοσοκομείου μου έλεγε πόσο δύσκολο είναι πια να κάνουν την δουλειά τους αφού ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των ασθενών δεν είναι Έλληνες και δεν μιλάνε Ελληνικά!
Δεν ξέρω πόσοι από αυτούς έχουν πληρώσει κάποια στιγμή της ζωής τους ασφαλιστικές εισφορές στην Ελλάδα αλλά θα μου έκανε εντύπωση εάν ήταν ασφαλισμένοι έστω οι μισοί!
Σε μία χώρα με τόσο έντονο οικονομικό πρόβλημα, με χρεοκοπημένα νοσοκομεία και ασφαλισμένους  Έλληνες ασθενείς που δεν μπορούν να πάρουν τα φάρμακά τους δεν νομίζω ότι μπορούμε να παρέχουμε περίθαλψη σε τόσο μεγάλο πληθυσμό λαθρομεταναστών.
Ας το κάνει κάποια άλλη χώρα που μπορεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια: