Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ο ΑΛΕΞΗΣ "ΛΥΝΕΙ" ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ...

Ανέφικτες υποσχέσεις (και) για τους λαθραίους μοίρασε στην Πάτρα ο Τσίπρας

Προεκλογική ψηφοθηρία με ταξίματα που δεν αντέχουν στις διεθνείς συμβάσεις και στους ευρωπαϊκούς κανόνες έκανε χθες το βράδυ από την Πάτρα ο Αλέξης Τσίπρας, με αιχμή το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.

Στην προσπάθειά του να πείσει τους κατοίκους της Αχαΐας ότι μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα, μοίραζε από το προεκλογικό μπαλκόνι «ταξιδιωτικά έγγραφα» προς όλους τους παράνομους μετανάστες, ισχυριζόμενος ότι, εάν αυτό συμβεί, τότε θα πάψουν να συρρέουν στην Πάτρα και θα εγκαταλείψουν την Ελλάδα με σκοπό την αναζήτηση άλλων προορισμών της Ευρώπης.

«Στην Πάτρα συμπυκνώνονται το πρόβλημα και η λύση στη μετανάστευση. Γιατί έχει οξύ πρόβλημα η Πάτρα; Γιατί, ως λιμάνι, είναι πύλη εξόδου προς τη Δύση. Και γι’ αυτό έγινε αποθήκη ανθρώπινων ψυχών. Δώστε τους ταξιδιωτικά έγγραφα να φύγουν. Αυτή είναι η λύση» ήταν το παραπλανητικό σκεπτικό που παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας, ώστε αμέσως μετά να περιγράψει και τις πραγματικές προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Κουμουνδούρου, είναι να δώσει πολιτικό άσυλο και να βαφτίσει πρόσφυγες τις ορδές των παράνομων μεταναστών.

«Δεν είναι η λύση η μαζική απέλασή τους. Ακόμη κι αν ήταν εφικτή. Το μπρος πίσω. Το σας διώχνουμε μέχρι να ξανάρθετε. Αλλά έως ότου φύγουν, θα πρέπει να ζουν σε στοιχειωδώς ανθρώπινες συνθήκες» ανέφερε και μίλησε για τη λειτουργία ανοιχτών κέντρων προσωρινής φιλοξενίας, όπου δεν θα υπάρχει καμία περιφρούρηση.

Από την Πάτρα, τη γενέτειρα των Παπανδρέου, ο Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποίησε και πάλι φρασεολογία που παρέπεμπε στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, όπως «Δημοκρατικέ λαέ της Αχαΐας, πολίτες της Πάτρας», ενώ επιτέθηκε εκ νέου στον Αντώνη Σαμαρά.

Εν τω μεταξύ, προτού επισκεφτεί την Πάτρα ο Α. Τσίπρας είχε συνάντηση με τους εργαζομένους στη ΛΑΡΚΟ, στους οποίους εξέφρασε τη συμπαράστασή του και τη θέση του κόμματος εναντίον της ιδιωτικοποίησης της εταιρίας.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά της ιδιωτικοποίησης και θα στηρίξει την ανάπτυξη της ΛΑΡΚΟ, που τη θεωρούμε επιχείρηση στρατηγικής σημασίας για τον κλάδο και αναγκαίο μοχλό για την παραγωγική ανασυγκρότηση της ίδιας της χώρας μας» ανέφερε.



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :
Επειδή βαρέθηκα πια το κουτόχορτο που προσπαθούν ανερυθρίαστα να μας ταΐσουν τόσες μέρες και για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα...
Τα μόνα διεθνώς αποδεκτά "ταξιδιωτικά έγγραφα" είναι τα διαβατήρια και σε ειδικές περιπτώσεις οι ταυτότητες!
Αυτά όμως είναι έγγραφα τα οποία η κάθε χώρα εκδίδει για τους πολίτες της και μόνο!
Αυτό λοιπόν που προσπαθεί να μας πει ο Τσίπρας και το "σερβίρει" καλυμμένο με μπόλικη σάλτσα για να μην το καταλάβουμε είναι ότι θα Ελληνοποιήσει όλους τους λαθρομετανάστες!
Και βέβαια όλοι αυτοί θέλουν να πάνε στην υπόλοιπη Ευρώπη λόγω της οικονομικής κρίσης που υπάρχει στην Ελλάδα.
Η δικαιολογία ότι κάπου στην υπόλοιπη Ευρώπη είναι η οικογένειά τους προφανώς δεν ισχύει διότι δεν μπορώ να καταλάβω πως η υπόλοιπη οικογένεια έφτασε μέχρι εκεί και αυτοί οι καημένοι κόλλησαν εδώ.
Κάτι δεν πάει καλά...
Η Ελλάδα είναι η χώρα όπου δεν υπάρχουν "μετανάστες" πλην ελαχίστων εξαιρέσεων μέσω διακρατικών συμφωνιών!
Όλοι οι υπόλοιποι μπήκαν στη χώρα ως λαθρομετανάστες παραβιάζοντας τα νόμιμα σύνορα της και κατόπιν λόγω διαφόρων πολιτικών σκοπιμοτήτων "νομιμοποιήθηκαν".
Είναι καιρός να μπει μία τάξη επιτέλους!

ΥΓ : Μήπως να βγάλουμε ένα (ΕΛΛΗΝΙΚΟ) "ταξιδιωτικό έγγραφο" για όλους τους κατοίκους του Πακιστάν, της Αλβανίας, της Νιγηρίας, της Σομαλίας, του Αφγανιστάν, του Μαρόκο...  όλων των κατοίκων Ασίας και Αφρικής γενικά ώστε να μην κάνουμε και αποκλεισμούς και παρεξηγηθούμε... και να τους τα στείλουμε ταχυδρομικά ώστε οι άνθρωποι να μπαίνουν κατευθείαν στο αεροπλάνο από την χώρα τους για να πάνε όπου θέλουν;
Το αεροπορικό εισιτήριο θα είναι μάλλον φτηνότερο και βολικότερο από τα έξοδα την ταλαιπωρία και την περιπέτεια που περνάνε τώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: