Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Σκέφτηκε να παραιτηθεί ο Παπαδήμος;...

Έντονη φημολογία υπήρχε χθες βράδυ περί παραίτησης του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

Μοναδικό μέλημα του πρωθυπουργού είναι η ολοκλήρωση του κυβερνητικού έργου και πρωτίστως της διαπραγμάτευσης για το PSI, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής στους δημοσιογράφους, διαψεύδοντας τις φήμες.

Το εύκολο είναι να παραιτηθεί κανείς, εμείς θα συνεχίσουμε το έργο μας  σημείωσε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Η κυβέρνηση, δια μέσω του κ.Καψή, διαμηνύει ότι, στα επόμενα κρίσιμα νομοσχέδια, που θα έλθουν στο Κοινοβούλιο, θα επιβεβαιωθεί η αυξημένη πλειοψηφία, την οποία απολαμβάνει το υπουργικό συμβούλιο του Λουκά Παπαδήμου.
 
 Πάντως ο προβληματισμός είναι διάχυτος στο κυβερνητικό στρατόπεδο και η εικόνα «Βαβέλ», που παρουσιάστηκε χθες βράδυ στη Βουλή δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας για την αποτελεσματικότητα και το βίο του σχήματος των τριών κομμάτων.



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :
ΟΧΙ... ΜΗ... ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ...
Δεν μπορεί να μας κάνει τέτοιο κακό ο "πρωθυπουργός" μας;
Και εμάς ποιος θα μας σώσει αν φύγει ο "καλυτερότερος";
Πάντως αυτό το "εμείς θα συνεχίσουμε το έργο μας" σαν απειλή μου ακούγεται!
Επίσης η βεβαιότητα την οποία δεικνύει η "κυβέρνηση" ότι στα επόμενα κρίσιμα νομοσχέδια θα επιβεβαιωθεί η αυξημένη πλειοψηφία την οποία απολαμβάνει ο Παπαδήμος και η "κυβέρνησή" του... ακούγεται κάπως περίεργη...
Πως είναι τόσο σίγουροι;
Εμένα το "κρίσιμα" μου δίνει την εντύπωση ότι θα έχουν ακόμα μεγαλύτερες αντιδράσεις και αυτοί είναι βέβαιοι για το αντίθετο;
Περίεργα πράγματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: