Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ...

Εχθές ξεκίνησα να γράφω μία ανάρτηση για τους “αγανακτισμένους”.
Ένα κείμενο για το πόσο ακομμάτιστη είναι η προσέλευση του κόσμου και αντιθέτως πόσο κομματικοποιημένος είναι ο λόγος όσων μιλούν στα ΜΜΕ ως εκπρόσωποι των “αγανακτισμένων”.
Προφανώς (και ευτυχώς) τους έχει ξεφύγει τελείως η κατάσταση και οι πλατείες γεμίζουν με πολίτες που επαναστατούν γιατί έχουν πρόβλημα επιβίωσης, όχι για να κάνουν νέα λαϊκή επαναστατική γυμναστική  με αγώνες αριστερής πρακτικής για μετέπειτα κομματική επαγγελματική αποκατάσταση!

Το βράδυ όμως είδα τους “φακέλους” και ξεκίνησα να γράφω μία νέα ανάρτηση για τον Τσοχατζόπουλο που “δέχεται επίθεση” ενώ “από πουθενά δεν αποδεικνύεται” κάτι εναντίον του και όλα ήταν τυχαίες συμπτώσεις!
Μην δούμε και μεις έναν άνθρωπο να προοδεύσει και από τα ζιβάγκο και το ενοίκιο να πάει στα Αρμάνι και το ιδιόκτητο διαμέρισμα στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου... αμέσως να τον κατηγορήσουμε για μίζες!
Ντροπή μας!

Σήμερα το πρωί άλλαξα θεματολογία τρεις φορές...

Γίνεται λόγος για δημοψήφισμα και μάλιστα με θετικά σχόλια χωρίς κανένας να ξέρει για ποιο θέμα ή πως θα είναι διατυπωμένη η ερώτηση.
Έτσι... Μόνο για να περάσει στον κόσμο μία ψευδαίσθηση  δημοκρατίας και όλοι να αισθανθούμε καλύτερα που η κυβέρνηση μας ρωτάει για.... κάτι... οτιδήποτε... ενώ την ίδια στιγμή παίρνει σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της χώρας ερήμην μας!
Σε περίπτωση δε, που σκέφτονται να ζητήσουν έγκριση από τον λαό για το μεσοπρόθεσμο σχέδιο και τα νέα μέτρα... ε, τότε το δημοψήφισμα θα γίνει ωραιότατο θέμα για όλες τις επιθεωρήσεις!

Κόβονται επιδόματα ΑμΕΑ και πολυτέκνων!
Επιτέλους το κράτος άρχισε να κάνει οικονομία και να σέβεται τα χρήματα του λαού!
Αυτή η ανάρτηση έβγαινε πολύ πικρή, με μεγάλη δόση χολής και αρκετή ειρωνεία οπότε την απέρριψα από νωρίς...

Το υπουργικό συμβούλιο έγινε εχθές και χρειάστηκαν πάνω από 9 ώρες για να πεισθούν οι υπουργοί για το κυβερνητικό μεσοπρόθεσμο σχέδιο!
Πάνε οι παλιές καλές εποχές με τα ανοιχτά υπουργικά συμβούλια. Τότε που γίνονταν με πλήρη “διαφάνεια” μπροστά στις κάμερες.
Τώρα πια τους “μαντρώνουν” κεκλεισμένων των θυρών και μένουν εκεί μέχρι να συμφωνήσουν!
Αναρωτιέμαι... για να πεισθεί ολόκληρη η κοινοβουλευτική ομάδα πόσα εικοσιτετράωρα θα χρειαστούν;
Και ας πούμε ότι πείθονται οι βουλευτές να το ψηφίσουν... και βγαίνουν έξω... που θα κρυφτούν;

Με λίγα λόγια...

Τα θέματα πολλά, η κυβέρνηση στον κόσμο της και ο κόσμος στις πλατείες.
Κράτος παρωδία!

Περάσαμε από την τρομοκρατία του μονόδρομου, στην τρομοκρατία της συναίνεσης και τώρα πάμε για νέα “τρομοκρατική επίθεση” για την 6η πλέον δόση.

Επειδή λοιπόν το κόλπο το μάθαμε και επειδή η κυβέρνηση όπως φαίνεται βαδίζει για... τρομοκρατία εκλογών... ας την ενημερώσει κάποιος ότι οι εκλογές μόνο αυτήν τρομοκρατούν!

Όλοι εμείς οι υπόλοιποι θα βρούμε επιτέλους τρόπο με την συμμετοχή μας και  εντελώς  δημοκρατικά... να τους στείλουμε σπίτι τους!

Απλή κοινή λογική...

Δεν υπάρχουν σχόλια: