Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Δέκα Τρία (13) ανέκδοτα από την επίσημη σελίδα του ΠΑΣΟΚ....


Εδώ είναι 13 γνήσια, απαράλλακτα, μικρά ανέκδοτα… (συγνώμη αποσπάσματα) από το συμβόλαιο με του ΠΑΣΟΚ με τον λαό . Όλο το συμβόλαιο υπάρχει στην επίσημη σελίδα του ΠΑΣΟΚ http://www.pasok.gr/portal/resource/section/sumvolaioMenu Να το διαβάσετε σήμερα, όσοι θέλετε, γιατί πολύ φοβούμαι, θα το αποσύρουν.
Βέβαια σχεδόν όλο το συμβόλαιο, μπορεί να χαρακτηριστεί ως, Ανέκδοτο. Το καλύτερο ανέκδοτο είναι το τελευταίο.

1) Ανέκδοτο: ( H κατάκτηση της Εθνικής Ανεξαρτησίας, της Λαϊκής Κυριαρχίας και η Κοινωνική Απελευθέρωση, ο Σοσιαλιστικός Μετασχηματισμός συνθέτουν το όραμα της μεγάλης Αλλαγής. Αγωνιζόμαστε για μια Ελλάδα, όπου οι αποφάσεις θα παίρνονται από τον ίδιο το Λαό της χωρίς ξένες εξαρτήσεις, επιρροές και επεμβάσεις για μια κοινωνία δίκαιη, όπου θα σταματήσει η εκμετάλλευση του ανθρώπου από άνθρωπο και η αποξένωσή του από το προϊόν του μόχθου του· για έναν άνθρωπο, που θα ολοκληρώνεται πνευματικά και πολιτιστικά και θα αναπτύσσει δημιουργικά τις πρωτοβουλίες του σε μια πραγματικά ελεύθερη κοινωνία δίχως άγχος, χωρίς καταπίεση.)

2) Ανέκδοτο: (Εκπροσωπούμε και εκφράζουμε τα συμφέροντα όλων των μη προνομιούχων Ελλήνων. Οι αγρότες, οι εργάτες, οι μισθωτοί, οι επαγγελματίες, οι βιοτέχνες, οι μικρομεσαίοι, οι επιστήμονες, οι διανοούμενοι, οι καλλιτέχνες, καθώς και οι νέοι και οι γυναίκες είναι αντικείμενο εκμετάλλευσης από την ξένη και ντόπια οικονομική ολιγαρχία.)

3) Ανέκδοτο: (H πολιτική, στρατιωτική και οικονομική εξάρτηση από εξωελληνικά κέντρα αποφάσεων, η αγνόηση ή η κατάπνιξη της πολιτικής βούλησης του Λαού, η οικονομική και κοινωνική καταπίεση, η πολιτιστική διάβρωση, η απρογραμμάτιστη και άναρχη ανάπτυξη, η ερήμωση της υπαίθρου, η ασφυξία των πόλεων είναι οι καρποί της πολιτικής που ακολούθησε η Δεξιά με την, εδώ και πενήντα σχεδόν χρόνια, μονοκρατορία της. Οι βασικοί στόχοι και κατευθύνσεις του ΠA.ΣO.K. είναι:
H εθνική Ανεξαρτησία και η προάσπιση της εδαφικής μας ακεραιότητας.
H Λαϊκή Κυριαρχία και η Δημοκρατία.
H πολιτιστική και πνευματική αναγέννηση.
Tο ξαναζωντάνεμα της υπαίθρου.

4) Ανέκδοτο: Φιλοδοξούμε έτσι να γίνει η Ελλάδα το σταυροδρόμι της συνεργασίας και της φιλίας ανάμεσα στους Λαούς των Bαλκανίων, της Mεσογείου και της Eυρώπης, χωρίς επεμβάσεις και εξαρτήσεις.)

5) Ανέκδοτο: (H Εθνική μας αναγέννηση είναι αναπόσπαστα δεμένη με τη Λαϊκή Κυριαρχία, με τη Δημοκρατία σε κάθε φάση της ζωής του τόπου και ταυτόχρονα συνυφασμένη με την απαλλαγή της οικονομίας και της κοινωνίας από τον έλεγχο του ξένου και ντόπιου μονοπωλιακού κεφαλαίου. )

6) Ανέκδοτο: (Έχει άμεση τέλος σχέση με την πολιτιστική μας πορεία, με την αντίσταση του Έθνους και του Λαού απέναντι στην ξενόφερτη διάβρωση, που απειλεί τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις του Λαού μας.)

7) Ανέκδοτο: (Υπάρχει η συγκεκριμένη καθοδηγούμενη απειλή της Τουρκίας εναντίον της εθνικής μας ακεραιότητας και ασφάλειας. Oι διεκδικήσεις, οι προκλήσεις, οι ενέργειες της Τουρκίας, δεν αφήνουν αμφιβολίες για τους στόχους της. Tα κρίσιμα εθνικά αδιέξοδα, στα οποία οδήγησε η πολιτική της Δεξιάς απαιτούν μια ριζικά διαφορετική πολιτική για την αντιμετώπισή τους.)

8) Ανέκδοτο: (H Βουλή είναι σήμερα σοβαρά υποβαθμισμένη. Tο ΠA.ΣO.K. θεωρεί απαραίτητη την ενίσχυσή της, ώστε να αποκτήσει το κύρος της, που θα της επιτρέψει να ασκήσει αποφασιστικά το ρόλο της.)

9) Ανέκδοτο: (H χώρα μας διαθέτει και τους φυσικούς πόρους και το ανθρώπινο δυναμικό για την άνοδο του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής του Λαού μας, για μια οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη χωρίς ξένες εξαρτήσεις)

10) Ανέκδοτο: (Παράλληλα, η εξυγίανση και ο εκδημοκρατισμός του δημοσίου τομέα καθώς και η κοινωνικοποίηση των στρατηγικών τομέων της οικονομίας απελευθερώνουν και κινητοποιούν το δυναμικό των μικρομεσαίων, και προωθούν την ανάπτυξη της χώρας για την εξυπηρέτηση των λαϊκών αναγκών.

11) Ανέκδοτο: (O αναγκαίος δανεισμός θα εξασφαλίζεται από πηγές και με όρους που δεν συνεπάγονται καμιά άλλη δέσμευση οικονομική ή πολιτική εκτός από την εξυπηρέτηση του χρέους.)

12) Ανέκδοτο: (H Κυβέρνηση του ΠA.ΣO.K. θα προωθήσει τη βιομηχανική ανάπτυξη της χώρας πάνω σε σταθερές βάσεις στα πλαίσια του εθνικού προγραμματισμού.)

13) Ανέκδοτο: (Tέλος αποφασιστικά και άμεσα θα είναι τα μέτρα, ώστε να αποτραπεί το ξεπούλημα της ελληνικής γης σε ξένους.)

Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΠΗΓΗ eglimatikotita.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: