Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Very… well Mr. Papadimos!...

Φροντιστήριο ξένων γλωσσών από τον... πρωθυπουργό. Οι ερωτήσεις που δέχτηκε από τους δημοσιογράφους έγιναν στην ελληνική γλώσσα. Όμως στις απαντήσεις του ο Λ. Παπαδήμος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την... ευρωπαϊκή του κουλτούρα! Εκτός και αν ήταν επηρεασμένος από τις πολύωρες διαπραγματεύσεις. Γι΄αυτό και χρησιμοποίησε αγγλικές λέξεις: «So η εκτίμηση μου και η προσδοκία μου είναι...» και «Well προφανώς...».




ΠΗΓΗ  real.gr


ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :
Δεν θα πω τα κλασικά... ότι δηλαδή για να υπερασπίζεσαι και να εκπροσωπείς όπως αρμόζει την χώρα σου πρέπει πρώτα απ' όλα να την αγαπάς, αυτήν και την γλώσσα της!
Απλά, ο Παπαδήμος όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο με ενοχλεί.
Αυτό το ύφος... "Ντρούπι"... ανέκφραστος και φαινομενικά τυπικός, μοιάζει σαν να μας κοροϊδεύει κατάμουτρα κάθε φορά που μιλάει.
Το "κυβερνορομπότ" (όπως πολύ σωστά λέει ένας φίλος) εχθές μας είπε με απόλυτη φυσικότητα ότι... οι βουλευτές πρέπει να κάνουν το "καθήκον" τους, οι πολιτικοί αρχηγοί να "δεσμευτούν αμετάκλητα" και οι πολίτες να κάνουν "θυσίες"!
Φαντάσου δηλαδή να μην είχε "διαπραγματευτεί"...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στειλε του τις φωτογραφιες απο τα συσσιτια, απο τους ρακοσυλλεκτες, απο τους αστεγους, απο τους επαιτες, απο τους ανεργους νεους και τα "περηφανα" μας γηρατεια που δεν εχουν πετρελαιο να ζεσταθουν.

MANIA είπε...

ΛΕΣ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ;;;... ΜΠΑΑΑΑ....