Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013

ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ... ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ!...


Δυο νέα τηλεοπτικά spot της Περιφέρειας Κρήτης στα social media για την ιστορία και την φιλοξενία του νησιού
Η Περιφέρεια Κρήτης δημιούργησε δυο νέα βίντεο που προβάλλουν τον πολιτισμό, την ιστορία, την φιλοξενία και τις αρετές κάθε Κρητικού.

Τα δύο βίντεο “Incredible History” & “Incredible Hospitality” , που έχουν την υπογραφή του γνωστού σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη, βασισμένα στην πολιτιστική κληρονομιά και την φιλοξενία των ανθρώπων της Κρήτης , φιλοδοξούν να κερδίσουν την καρδιά κάθε επισκέπτη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Ήδη τα δυο spot άρχισαν να προβάλλονται διεθνώς από τα social media, την ιστοσελίδα της Περιφέρειας αλλά και το κορυφαίο κανάλι Travel channel, ‘μαγνητίζοντας’ το διεθνές ενδιαφέρον.

Ο μινωικός πολιτισμός, ο πρώτος μεγάλος πολιτισμός που αναπτύχθηκε στην Ευρώπη, γεννήθηκε και ήκμασε στην Κρήτη και όλα τα σημαντικά ευρήματα του που βρίσκονται στο νησί αποτελούν πόλο έλξης αλλά και πηγή υπερηφάνειας.

Η φιλοξενία και η γενναιοδωρία του κρητικού λαού δεν μπορούν να μην αποτελέσουν ένα από τους σημαντικούς λόγους για τον οποίο κάποιος όχι μόνο θα επισκεφθεί τον τόπο μας αλλά θα δημιουργήσει στενούς δεσμούς με το νησί μας.

Τα δύο spot αυτά είναι ένα «εισιτήριο» για ένα ταξίδι στην Ελλάδα και την Κρήτη που προσφέρει η Περιφέρεια Κρήτης. Η ομορφιά του τόπου μας, η ιστορία και ο πολιτισμός μας αποτελούν τη δύναμη μας σε πείσμα των δύσκολων καιρών που διανύουμε.

Το χαμόγελο, η φιλοξενία και η ζεστασιά της καρδιάς μας είναι ανεξάντλητα και παραμένουν ζωντανά. Η Περιφέρεια Κρήτης καλεί ξένους και Έλληνες από κάθε σημείο του πλανήτη να έλθει και να τα νιώσει από κοντά.

Το incrediblecrete.gr Η τουριστική ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης «IncredibleCrete.gr», διακρίθηκε και βραβεύτηκε στην τελετή απονομής των Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής & Εικονογράφησης (Ε.Β.Γ.Ε) 2013 που πραγματοποιήθηκε στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση την Κυριακή 14 Απριλίου στην Αθήνα είναι βασικό συστατικό στοιχείο της καμπάνιας «Απίστευτη Κρήτη, Εκπληκτικά Δική σας» (Incredible Crete, Surprisingly Yours) καθώς και τα κανάλια YouTube και Vimeo, όπου και προβάλλονται τα spots που δημιούργησε ο σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης.

Η καμπάνια συμπληρώνεται από τα κοινωνικά δίκτυα της Περιφέρειας για τον τουρισμό στο Facebook και στο Twitter τα οποία αποτελούν και βασικό πυλώνα της προβολής του νησιού.(πηγή flashnews.gr)

Τι καλύτερο λοιπόν από τα δύο αυτά διαφημιστικά για να μας συντροφεύσουν το Σαββατοκύριακο...
  

Η Κρητική φιλοξενία η οποία συνεχίζει να υπάρχει ακριβώς όπως παρουσιάζεται στο video ή και πιο απλά πχ με ένα κέρασμα μίας τσικουδιάς στο καφενείο του χωριού...

Και η Κρητική ομορφιά, αναλλοίωτη μέσα στον χρόνο, όπου πραγματικά ακόμα και σήμερα συναντάς στους δρόμους κοπέλες και παλικάρια σαν να βγήκαν από τις μινωικές τοιχογραφίες της Κνωσού!

Μία επίσκεψη στην Κρήτη θα σας πείσει...


ΥΓ : Κάτι τέτοιες παραγωγές για την προβολή της Κρήτης κάνουν όλους εμάς τους Κρητικούς υπερήφανους.
Συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν για την πραγματοποίησή τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: