Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΕΡΤ... ΤΕΛΟΣ!!!

Τις τελευταίες ημέρες το ιστολόγιο φιλοξένησε απόψεις δημοσιογράφων που δεν θα τους δείτε στην “επαναστατημένη” ΕΡΤ.

Δημοσιογράφοι οι οποίοι, αν και πέρασαν από την ΕΡΤ  και είδαν πως βγαίνει το εύκολο και άφθονο χρήμα, προτίμησαν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στον ιδιωτικό τομέα διατηρώντας την αξιοπρέπειά τους.

Αυτούς που η ΕΣΗΕΑ και -κάποιοι- “δημοσιογράφοι” της ΕΡΤ ενδόμυχα χλευάζουν και περιφρονούν.

Όλοι όσοι είδαν τα στραβά και αποχώρησαν είναι πραγματικά αξιέπαινοι ενώ όσοι τα είδαν αλλά παρέμειναν, λυπάμαι αλλά, ακόμα κι αν δεν πήραν μέρος στο “πάρτι”, είναι συνένοχοι στο έγκλημα.

Και όταν λέω έγκλημα, κυριολεκτώ!

Έγκλημα κατά του -υποχρεωτικά- καλοπληρωτή Ελληνικού λαού που δεκαετίες τώρα τους ανέχεται να βάζουν το χέρι στην τσέπη του και ότι παίρνουν να το σπαταλούν αφειδώς “εις υγείαν των κορόιδων”.

Βαρέθηκα την “επανάσταση” της ΕΡΤ!

Με κούρασαν όλοι αυτοί που την έβριζαν σκαιώς και ξαφνικά την αγάπησαν!

Με κούρασαν όλοι αυτοί που
ξαφνικά θεωρούν την ΕΡΤ σημείο κατατεθέν του πλουραλισμού και της δημοκρατίας ενώ μέχρι προχθές οι ίδιοι την χαρακτήριζαν όργανο κυβερνητικής προπαγάνδας!

Με κούρασαν όλοι αυτοί που
τολμούν να βάζουν στο ίδιο καλάθι την σάπια και διεφθαρμένη ΕΡΤ με την παιδεία, την υγεία, την άμυνα ή την ασφάλεια της χώρας!

Με κούρασαν όλοι αυτοί που συγκρίνουν τους σημερινούς απαράδεκτους δημοσιογραφίσκους της ΕΡΤ με την Μαρία Ρεζάν, τον επαγγελματισμό, την ποιότητα και το ήθος της!

Με κούρασαν όλοι αυτοί που
θεωρούν “Ελληνικό πολιτισμό” τον κάθε ποιητή Φανφάρα που -ευτυχώς- παρουσιάζεται μόνο στην ΕΡΤ για να μοιραστεί μαζί μας την κάθε ακαταλαβίστικη μπούρδα που θεωρεί “τέχνη” ή τον κάθε καλλιτέχνη που όσο πιο ακαταλαβίστικο και κακόγουστο είναι το έργο του τόσο πιο “ποιοτικός” είναι!

Με κούρασαν όλοι αυτοί που συγκρίνουν όλους τους παραπάνω με πραγματικές μορφές του Ελληνικού πολιτισμού οι οποίοι ΚΑΠΟΤΕ πέρασαν από την ΕΡΤ, όπως τον Ελύτη ή τον Χατζηδάκη!

Με κούρασαν όλοι αυτοί οι όψιμοι “επαναστάτες” που βλέπουν το προσωρινό κλείσιμο της ΕΡΤ, μίας σάπιας, ξεπερασμένης, αυταρχικής, αλαζονικής και ακριβοπληρωμένης ΔΕΚΟ, αλλά αυτοί νομίζουν ότι βλέπουν το νέο πολυτεχνείο του '74, την κατάλυση της δημοκρατίας, το ξεπούλημα της πολυαγαπημένη μας ΕΡΤ...  την καταστροφή της χώρας αν όχι του κόσμου όλου!

Κουράστηκα... Βαρέθηκα... Σιχάθηκα...

Ε λοιπόν, για μένα το κλείσιμο της ΕΡΤ είναι το πρώτο σωστό που έχει κάνει οποιαδήποτε κυβέρνηση εδώ και πολλά-πολλά χρόνια!

Δεν ξέρω αν η νέα ΔΗΜΟΣΙΑ τηλεόραση θα ονομαστεί ΝΕΡΙΤ ή όπως αλλιώς θέλουν , αλλά και μόνο που θα αναγκαστεί να ξεκινήσει από το μηδέν είναι ότι καλύτερο!

Προσωπικά θα ήθελα να μην ξαναδώ σε δημόσιο ΜΜΕ οποιαδήποτε από τις “προσωπικότητες” των σημερινών “επαναστατών” οι οποίοι προφανώς έχουν πρόβλημα και δεν μπορούν να ξεχωρίσουν ούτε τα προφανή όπως πχ την δημοκρατία (εκλογές) από την οχλοκρατία (όχλος στο προαύλιο της ΕΡΤ)!

Ας δοκιμάσουν τις ικανότητες τους και ας ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στον ιδιωτικό τομέα για να καταλάβουν τι σημαίνει “εργάζομαι για τον μισθό μου” και πραγματικά τους εύχομαι καλή τύχη!

Η ΕΡΤ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!

Και προσωπικά δεν θέλω να φύγει το “μαύρο” από την τηλεόραση!
Έστω και για μικρό χρονικό διάστημα μέχρι να αρχίσει την λειτουργία του το νέο σχήμα, το “μαύρο”  σοκάρει  και μας θυμίζει που οδηγεί η αλαζονεία, η λαμογιά, η σαπίλα, η αναλγησία και τα παιχνίδια με το χρήμα όλων εμάς!
Το “μαύρο” ξυπνάει!

Και όσο περισσότεροι σοκαριστούν και ξυπνήσουν τόσο καλύτερα!

Μπορεί επιτέλους να καταλάβουν ότι το σημερινό δημόσιο νοσεί, χρόνια τώρα καταστρέφει την χώρα και δεν διορθώνεται! 
Αλλάζει μόνο ξεκινώντας από το μηδέν!

Επιτέλους βρέθηκε μία κυβέρνηση που είναι διατεθειμένη να βάλει στην άκρη το γελοιοδέστατο “πολιτικό κόστος” που μας έφερε ως εδώ και να κάνει πραγματικές και ριζικές αλλαγές!

Σε ότι με αφορά...  από σήμερα... ΕΡΤ ΤΕΛΟΣ!

Δεν πρόκειται να ξανα-ασχοληθώ με το θέμα της, δεν ξανα-απαντώ σε μηνύματα ή σχόλια που την αφορούν!

ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!

Έχει δρομολογηθεί η εξέλιξη και το μόνο που θέλω να τονίσω για να ξεκαθαρίσω την θέση μου είναι ότι...  έτσι και η κυβέρνηση (δηλαδή ο Σαμαράς αφού μόνος του τα έβαλε με τα συνδικαλΗστικά-βολεμένα-διεφθαρμένα θηρία)  πάρει πίσω την απόφαση για κλείσιμο και αντικατάσταση της ΕΡΤ θα είμαστε άξιοι της κακιάς μας μοίρας και θα έχει βάλει ταφόπλακα σε οποιαδήποτε μεταρρύθμιση ή βελτίωση έχει ξεκινήσει στην χώρα μας!

Απλή κοινή λογική...




ΥΓ : Από Δευτέρα...  εάν η επικαιρότητα συνεχίσει να μονοπωλείται από την ΕΡΤ και τους “επαναστάτες” της, το ιστολόγιο θα ασχολείται με ξένη ειδησιογραφία, μουσική και διασκέδαση!
Το θέμα της ΕΡΤ για το παρόν ιστολόγιο ΕΛΗΞΕ!
Καλό Σαββατοκύριακο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: