Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΣΟΚ...

Τελικά το ΠΑΣΟΚ δεν παύει να με εντυπωσιάζει με την επικοινωνιακή του πολιτική αλλά και να με εκπλήσσει με την εφευρετικότητά του!

Το χειρότερο είναι ότι, χρόνια τώρα, το επικοινωνιακό του “κόλπο”  πιάνει τόπο και ο κόσμος το δέχεται αδιαμαρτύρητα.
Αναρωτιέμαι αν θα γίνει το ίδιο και τώρα, αν δηλαδή θα καταφέρουν να κοπάσουν τον σάλο που έχει δημιουργηθεί.

Πάντως κάνουν ότι μπορούν!

Επαναλαμβάνουν διαρκώς ότι η ΝΔ “έφερε το μνημόνιο”(!!!), ακόμα και δια στόματος Πεταλωτή, αλλά αυτό το επιχείρημα έχει αρχίσει να χάνει έδαφος λόγω της νέας και καλύτερης οργάνωσης της ΝΔ που πλέον δεν αφήνει τίποτα αναπάντητο.

Έτσι από εχθές ξεκίνησε καινούργια επικοινωνιακή “καραμέλα”.

Μετά την αποκάλυψη ότι ο ΓΑΠ ζητούσε βοήθεια από το ΔΝΤ την εποχή που τα spreads ήταν στις 140 μονάδες περίπου και ενώ έκανε δηλώσεις “δαιμονοποίησης” του ΔΝΤ ξορκίζοντάς το, η απάντηση πλέον είναι μία:

Αυτά θα τα κρίνουν οι ιστορικοί του μέλλοντος, το θέμα είναι να δούμε τώρα τι γίνεται και τι θα κάνουμε!

Έλεος κύριοι!

Για πόσο ζώα μας περνάτε!

Αποδεικνύεται περίτρανα η κοροϊδία του Ελληνικού λαού ενάμισι χρόνο τώρα την ίδια στιγμή που όλοι βλέπουν πλέον ότι το μνημόνιο δεν ήταν μονόδρομος αλλά δρόμος που μας οδηγεί στην καταστροφή και εμείς δεν πρέπει να το κρίνουμε!

Δεν πρέπει να γίνουμε έξαλλοι με την προδοσία σας, δεν πρέπει να θυμηθούμε τα ψέματα που μας αραδιάζετε τόσο καιρό, δεν πρέπει να είμαστε σκεπτόμενοι πολίτες;

Πρέπει αυτές τις σκέψεις και αυτή την κριτική να την αφήσουμε για τους ιστορικούς του μέλλοντος;

Όχι κύριοι!

Όσο και αν θα σας βόλευε κάτι τέτοιο, όσο και αν ανερυθρίαστα συνεχίζετε την κοροϊδία, όσο και αν τα πράσινα παπαγαλάκια σας κάνουν ότι μπορούν για την αποβλάκωση του κόσμου... συνεχίζουμε να σκεπτόμαστε και να κρίνουμε ελεύθερα τους πάντες και τα πάντα γιατί είμαστε Έλληνες!

Όσο για τα πράσινα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, καλά θα κάνουν να μην υποτιμούν τόσο την νοημοσύνη του κόσμου και να κάνουν λίγο και την αυτοκριτική τους  για το πως φτάσαμε ως εδώ.

Ήδη ο κόσμος έχει αρχίσει να τους γυρίζει την πλάτη και έτσι όπως συνεχίζουν την ανήθικη και ανεύθυνη προπαγάνδα τους στο τέλος θα τους ξεγράψουν εντελώς!

Απλή κοινή λογική...

1 σχόλιο:

firiki2010 είπε...

Είμαι βέβαιος ότι ΚΑΙ οι ιστορικοί του μέλλοντος θα διαβάζουν την προχθεσινή φράση του κ Πεταλωτή "Δεν κρύψαμε ποτέ τίποτα !" και κρατώντας την κοιλιά τους από τα γέλια θα προσπαθούν να αποφασίσουν αν ήταν καλύτερο ή όχι από το "Λρφτά υπάρχουν!"