Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΘΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ...

...αλλά είμαι πολύ απασχολημένος με το να σας κοροϊδεύω!!!

Η δήλωση βέβαια δεν ήταν ακριβώς αυτή... δεν παύει όμως να πρόκειται για δήλωση του ΓΑΠ!


"Ερωτηθείς σχετικά, τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να ολοκληρώσει τις «μεγάλες αλλαγές», συμπληρώνοντας ότι ο ίδιος καταλαβαίνεις ότι «είναι επώδυνες».

«Καταλαβαίνω τις διαμαρτυρίες. Μερικές φορές, λέω στους διαδηλωτές: θα ήθελα κι εγώ να διαμαρτύρομαι μαζί σας, επειδή δεν είμαι ευτυχής με τα όσα συμβαίνουν. Γιατί να βρεθούμε σε αυτή την κατάσταση;», είπε και πρόσθεσε: «Δεν αρκούν, όμως, οι διαμαρτυρίες. Πρέπει να αλλάξουμε τη χώρα μας. Είμαστε αποφασισμένοι να το κάνουμε και νομίζω ότι και ο ελληνικός λαός είναι αποφασισμένος».
«Ελπίζουμε να καταφέρουμε, ει δυνατόν, να καταστούμε Φιλανδία του Νότου. Δεν γνωρίζω σε ποιο βαθμό θα το καταφέρουμε, πάντως, πραγματοποιούμε πλειάδα αλλαγών», επισήμανε.
"
ΠΗΓΗ daypress.gr

Κάτι τέτοιες δηλώσεις κάνουν, ή θα έπρεπε να κάνουν, έξαλλο όλο τον Ελληνικό λαό.

Τέτοια κοροϊδία με τέτοιο θράσος!!!

Κάποιος πρέπει να τον μαζέψει επιτέλους!

Προ ημερών διάβαζα κάπου (ζητάω συγνώμη  από τον συγγραφέα που δεν θυμάμαι την πηγή)  ότι ο ΓΑΠ είναι όπως ένα γλυκό, τρυφερό... κουταβάκι!

Ήρεμος, πράος, αντιδρά πάντα με χαμηλούς τόνους και γίνεται αγαπητός από τον κόσμο λόγω της... νιρβάνας του!

Δεν ξέρω κατά πόσον ένας πρωθυπουργός πρέπει να είναι χαμηλών τόνων και να είναι πάντα ήρεμος.
Οι πραγματικοί ηγέτες της πρόσφατης ιστορίας μας (Κων/νος Καραμανλής και Ανδρέας Παπανδρέου) μάλλον δεν το είχαν το “προσόν”.

Είναι σίγουρο πάντως ότι δηλώσεις του τύπου “θα διαδήλωνα και εγώ” δεν αρμόζουν σε “ηγέτη”.

Μπορεί να θεώρησε ότι δείχνει συμπάθεια στον κόσμο και κατανόηση του καθημερινού εφιάλτη στον οποίο μας έβαλε αλλά πρέπει επιτέλους όλοι οι κυβερνητικοί (πρωθυπουργός, υπουργοί, βουλευτές) να απαλλαγούν από το “σύνδρομο της αντιπολίτευσης” που τους διακατέχει!

Δηλώσεις συμπόνιας και ευχολόγια είναι για την αντιπολίτευση.
Η κυβέρνηση είναι εκεί για να δρα!

Η συμπεριφορά τους και προκαλεί και επιτείνει την αίσθηση της κοροϊδίας που έχουμε καθημερινά.

Θέλω να πιστεύω ότι ακόμα και “οπαδοί” του ΠΑΣΟΚ καταλαβαίνουν ότι αυτού του τύπου η κοροϊδία δεν καταπίνεται εύκολα!
Και είναι σίγουρο ότι η συμπάθεια και η κατανόηση του πρωθυπουργού “για την κατάσταση” είναι σκέτη κοροϊδία!

Ειδικά να σκεφτεί κανείς ότι κύριος υπαίτιος “για την κατάσταση” είναι ο ίδιος ο ΓΑΠ!

Απλή κοινή λογική...

1 σχόλιο:

firiki2010 είπε...

Η δήλωση ήταν μάλλον αναμενόμενη . Εξ άλλου ανάλογη δήλωση είχε κάνει τέλη Απριλίου απο την Κρεμαστή της Ρόδου με αφορμή διαδήλωση για την έλευση του ΔΝΤ: “Θα μπορούσα να συνυπογράψω το σλόγκαν και να βάλω απο κάτω “‘Εξω και η Ευρωπακή Ενωση” Απλώς δεν θα φύγουν με πέτρες και δεν θα φύγουν με βία . Θα φύγουν όταν εμείς θα έχουμε βάλει τάξη στην οικονομία.... (Το "σλόγκαν" στο οποίο αναφερόταν ο "παγκόσμιος διανοητής" ήταν το "Εξω το ΔΝΤ")
Η βλακώδης δήλωση αλλά και εξ ίσου βλακώδης συμμετοχή του σε διασηλώσεις όταν ήταν αρχηγός της Αντιπολίτευσης απλώς αποδεικνύει ότι ο άνθρωπος δεν έχει καταλάβει ποιος ήταν και ποιος είναι ο ρόλος του. Το δραματικότερο είναι ότι δεν καταλαβαίνει ότι έτσι υπονομεύει τα μέτρα που παίρνει η ίδια η κυβέρνηση που τυχαίνει να είναι η κυβέρνηση του και που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του θα μας οδηγήσουν στην λύση του προβλήματος.
Ο άνθρωπος βρίσκεται... αλλού!!!