Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Οι τρεις όψεις του ίδιου (κάλπικου) νομίσματος...

ΑΠΟ olympiada  στις Οκτωβρίου 7, 2010

Γράφει η Αστόρια

(Ο ΤΡΙΜΟΡΦΟΣ ΔΡΟΥΤΣΑΣ) 


Τον θαυμάσαμε ως γιουσουφάκι που έτρεχε χαζοχαρούμενα πίσω από τον Νταβούτογλου!

Tον θαυμάσαμε ως φερέφωνο των τσιτάτων των διεθνιστικών ΜΚΟ, που μας ζητούν να λοβοτομηθούμε για να απαλλαγούμε από τα «στερεότυπα του παρελθόντος», όταν επαναλάμβανε αυτήν ακριβώς τη φράση ως άξονα της εξωτερικής πολιτικής, την ώρα που οι Τούρκοι βολτάριζαν έξω απ’ το Σούνιο.

Αυτό που δεν θαυμάσαμε όμως είναι το σοβαρό του πρόσωπο!

Αυτό το θαύμασαν οι Αμερικανοί πολίτες, (χε..χε.. ας θαυμάσουν κι αυτοί κάτι)  όταν σταμάτησε την κυκλοφορία για να κάνει ντου σε μαγαζιά για …ψώνια!

Συνοδευόμενος από μαύρα SUV,  από  αστυνομικούς με πολιτικά και από οχήματα της τοπικής αστυνομίας όρμησε με άκρα σοβαρότητα (και μυστικότητα μπορώ να πω)  να κάνει τα ψώνια του. Τους αστυνομικούς για να παραστήσει τον σπουδαίο τους πληρώνουν οι Αμερικανοί πολίτες, τα ψώνια του τα κερνάμε μάλλον εμείς….

Τέτοια υπήρξε δε  η ακτινοβολία της προσωπικότητας  και των κατορθωμάτων του γιουσουφακίου, που ασχολήθηκε μαζί του και η «New York Post»! Σε ένα άρθρο υπογραμμένο από τον Andrea Peyser,  περιγράφεται η αλγεινή εντύπωση που προκάλεσε ο υπεξ  (με μικρά γράμματα)  της κυβέρνησης με τις επιδρομές του στα μαγαζιά… και αποκαλείται απαξιωτικά shopaholic (αλκοολικός με τα ψώνια).

Να λοιπόν ποιες είναι οι …..αποστολές για την προβολή της Ελλάδος!

Εκδρομούλες για ψώνια με έξοδα των κορόιδων (εκατέρωθεν του Ατλαντικού)! Πάντως προβλήθηκαν δεόντως!

Η εφημερίδα «NYP» συνεκατέλεξε  τον υπεξ-ούλη του διεθνώς  υπέρλαμπρου GAP,  στα ίδια σχόλια  μαζί με τον κύριο Αχμαντινετζάντ, τον κύριο Μουγκάμπε και άλλους κυρίους, τους οποίους υπερυπολήπτονται οι Αμερικανοί για την διεθνούς φήμης ακτινοβολία τους…

Άντε, μπορεί να μας κόστισε ένα ίσως και δύο εκατομμυριάκια ευρώ η “αποστολή”, αλλά… πέτυχε!!!!!  Με προσωπικότητες που κλέβουν την παράσταση,  όπως  ο  Δρούτσας-man  και ο υπέρλαμπρος GAP, «προεβλήθη» η Ελλάς……one more time!

Άλλωστε «λεφτά υπάρχουν» και τα  «αξιοποιούν»  δεόντως!

Δεν υπάρχουν σχόλια: