Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟ...

Δηλαδή ρε Γιωργάκη για να καταλάβω.
Αυτός που σου γράφει τους λόγους σου ποιος είναι;;;;
Γιατί είναι γνωστό σε όλους ότι το δικό σου IQ είναι σίγουρα ραδικιού, του συντάκτη των λόγων σου είναι σίγουρα μαρουλιού.
Και θα αναφερθώ σε λίγες μόνο ΠΑΠΑΡΙΕΣ που εκτοξεύεις από του βήματος.
1η ΠΑΠΑΡΙΑ: Μας την είπες πέρυσι, ότι λεφτά υπάρχουν, πού είναι Γιωργάκη, τα λεφτά;;;;;;
2η ΠΑΠΑΡΙΑ: Επαναλαμβάνεις συνεχώς, ότι, ή μαζί θα επιπλεύσουμε, ή μαζί θα βουλιάξουμε, και πές μου ρε Γιωργάκη, εάν βουλιάξουμε (που είναι το μόνο σίγουρο) ο βυθός ο δικός σου, και ο βυθός
ο δικός μου, θα έχουν το ίδιο βάθος;;;;;;;;;;;;;;
3η ΠΑΠΑΡΙΑ: Βγαίνεις στο βήμα, και λές ότι είμαστε η μόνη χώρα που πήρε δάνειο από το ΔΝΤ 110.000.000.000,00 €, συγχαρητήρια ρε Γιωργάκη, το είπες αυτό καταχειροκροτούμενος από τα τρωκτικά
του περιγύρου σου, που κατέκλισαν το Βελίδειο. Αυτά τα 110 Δις, για σένα και τα τρωκτικά σου, δεν φθάνουν, ούτε για 3 μήνες.
Ας μην αναφερθώ σε άλλες ΠΑΠΑΡΙΕΣ, γιατί είναι αμέτρητες.
Σου τα λέω αυτά γιατί είμαστε ακριβώς συνομήλικοι, και νιώθω πολύ βλάκας που κάθομαι και ακούω τις τόσες ΠΑΠΑΡΙΕΣ που μας τσαμπουνάς κάθε μέρα.
Δηλαδή σύμφωνα με την τρίτη ΠΑΠΑΡΙΑ σου, που περηφανεύεσαι, θα πρέπει κι΄εμείς οι μικρομεσαίοι, να βγούμε στους δρόμους, και να διαλαλούμε τα χρέη μας.
΄Αει χάάάάάάάάάάάάσου ρε Γιωργάκη.
Η γιαγιά μου έλεγε «στον ξένο κώλο, όσες ξυλιές κι΄αν πέσουνε, δεν με νοιάζει» βούλιαξέ μας λοιπόν στα χρέη, και άντε εκεί στον ΟΗΕ που σε περιμένουν με ανοιχτές αγκαλιές.

Χωρίς σεβασμό και εκτίμηση
Ενας μαλάκας πρώην Πασόκος
Νικόλας Μαλγαρινός

ΠΗΓΗ  ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: