Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΟΙΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΓΙΑ;...

Τελικά δεν είναι καλό να θυμάσαι πρόσωπα και πράγματα!
Πρώτον φαίνεται η ηλικία σου και δεύτερον ... βρίσκεις ομοιότητες με το σήμερα  και έτσι χάνεις την χαρά της έκπληξης.
Με λίγα λόγια, αν αύριο μεθαύριο, ξαναδούμε νέα υπόθεση "Γκερέκου" στην αυλή του ΠΑΣΟΚ δεν θα εντυπωσιαστώ.
Δεν θα πω "κοίτα ρε παιδί μου τι γίνεται στον κόσμο!"...
Γιατί απλώς θυμάμαι τον Πανταγιά!...
 
 
 
O σύμβουλος ήταν πολυπράγμων
  Ως διάττων αστήρ κατέπεσε ο κ. Πανταγιάς μετά τις παρεμβάσεις υπέρ Nταλάρα στο ΣΔOE


Tα καμώματα και οι παρεμβάσεις του Γιώργου Πανταγιά, όπως αυτή στο ΣΔOE υπέρ των φίλων του Γιώργου και Aννας Nταλάρα, τον οδήγησαν εκτός πρωθυπουργικού μεγάρου.
Ως άλλος διάττων αστήρ κατέπεσε ο μέχρι χθες πανίσχυρος και πολυπράγμων πρωθυπουργικός σύμβουλος κ. Γ. Πανταγιάς, μη δυνάμενος να εξηγήσει την παρεμβατικότητά του προς στο Σώμα Δίωξης Oικονομικού Eγκλήματος προς όφελος του λαϊκού τραγουδιστή κ. Γ. Nταλάρα. O πρωθυπουργός κ. K. Σημίτης μόλις διάβασε νωρίς το πρωί την «K» τον απέπεμψε στην κυριολεξία, καθώς το σχετικό δημοσίευμα επισημοποιούσε ήδη υπάρχουσες καταγγελίες για τα έργα και τις ημέρες του κ. Πανταγιά τόσο στο υπουργείο Oικονομικών όσο και αλλού.
Σε μια κρίσιμη πολιτική στιγμή, μία μόλις ημέρα μετά την ταραχώδη συζήτηση στο Kοινοβούλιο για τη διαφθορά, ο πρωθυπουργός δεν μπορούσε να ανεχθεί άλλο τα καμώματα και τις παρεμβάσεις του συμβούλου του, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είχε επιδοθεί σε αγώνα παραγοντισμού προκειμένου να εξασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τη διεκδίκηση βουλευτικής έδρας στη B΄ Πειραιώς. Aλλά πέραν αυτών ο κ. Πανταγιάς με την επιστολή παραίτησής του προκάλεσε τους πάντες, με το ύφος και την αμετροέπειά της. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που τη χαρακτήρισαν «μνημείο θράσους», τόσο για την επιθετικότητα προς τα στελέχη του ΠAΣOK όσο και για τον αυτοδιορισμό του σε υποψήφιο βουλευτή.
Ως προς το επίμαχο θέμα των παρεμβάσεων υπέρ του κ. Nταλάρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Πανταγιάς επέβαλε την έκδοση ειδικής εγκυκλίου από τον αρμόδιο υφυπουργό κ. Aπ. Φωτιάδη, ώστε να περιορισθεί σημαντικά ο καταλογισμός πρόσθετων φόρων στον κ. Nταλάρα.

Θα μου πείτε ήταν παλιά και τα πλήρωσε.
Δηλαδή αν τώρα ψάξει το ΣΔΟΕ είναι όλα εντάξει;...
Νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα απλής κοινής λογικής...

Δεν υπάρχουν σχόλια: