Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;!!!...

Ακραίες κινητοποιήσεις προαναγγέλλουν οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ από την Πάτρα

Με τους συνδικαλιστές από την Πάτρα να προειδοποιούν την Κυβέρνηση για ακραίες κινητοποιήσεις, σε περίπτωση που τολμήσει να ιδιωτικοποιήσει μέρος ή ολόκληρους σταθμούς παραγωγής ρεύματος, ξεκίνησε μια εβδομάδα εντόνων συζητήσεων και στην πόλη, για το μέλλον της επιχείρησης. Ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΔΕΗ στην Πάτρα Θεόδωρος Κανελλόπουλος, είπε σήμερα μεταξύ άλλων: «είμαστε σε ετοιμότητα για κινητοποιήσεις. Μέχρι σήμερα κανένας δεν ηρθε να επενδύσει σε φθηνότερο ρεύμα. Η ΔΕΗ παρέχει φθηνό ρεύμα και κανείς δεν μπορεί να την ανταγωνιστεί στην αγορά. Θέλουν να την διασπάσουν σε κομμάτια, με άλλοθι την Τρόικα και την Κομισιόν, ώστε να μπουν στην  αγορά ενέργειας».

Ο κ. Κανελλόπουλος είπε, πως «κάποιοι θέλουν να μην παρέχει φτηνό ρεύμα η ΔΕΗ και να μην υπάρχει εξάρτηση από το εξωτερικό».

Ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΔΕΗ στην Αχαΐα, σε ερώτηση μας για την πιθανότητα να κατεβούν οι διακόπτες όταν η Κυβέρνηση αποφασίσει να ενδώσει στις απαιτήσεις της Τρόικας, είπε ότι «αυτή η κίνηση δεν υπάρχει στο μνημόνιο, η επιχείρηση πρέπει να μείνει στο κράτος, εμείς θα κατεβάσουμε τους διακόπτες, αλλά υπάρχει και άλλη λύση.  
Αφού η χώρα είναι σε κατοχή, τότε όπως έλεγαν οι προγονοί μας, ότι πουλιέται ανατινάζεται και ότι εκποιείται καίγεται»,
κατέληξε ο κ. Κανελλόπουλος.

Νίκος Ξανάλατος

ΠΗΓΗ THE BEST 

ΥΓ : ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ... ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: