Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕΣ "ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ"...

Την περασμένη Κυριακή είχαμε την τιμή να επισκεφτεί την πόλη μας η κ. Μπακογιάννη.

Δεν θα σχολιάσω τα λεωφορεία που μαζεύτηκαν από όλη την Κρήτη για να γεμίσει ένα κέντρο των 1200 ατόμων...

Δεν θα σχολιάσω πόσες προσκλήσεις δόθηκαν δωρεάν...

Δεν θα σχολιάσω πόσοι Χανιώτες απείχαν και πόσοι από αυτούς σχολίαζαν ότι δεν θα συμμετέχουν πλέον στην κατρακύλα...

Δεν θα σχολιάσω καν πόσοι πρώην υποστηρικτές της φρόντισαν την ώρα της εκδήλωσης του ΔΗ.ΣΥ. να εμφανιστούν σε άλλα σημεία της πόλης ώστε να μην υπάρξει αμφιβολία για την απουσία τους από την ομιλία...

Για την ακρίβεια έχουν περάσει τόσες ημέρες και δεν σχολίασα καθόλου το γεγονός... και ούτε θα το έκανα αν δεν με ενοχλούσε κάτι πολύ συγκεκριμένο.

Στις 11/03 επισκέφθηκε τα Χανιά για να ενημερωθεί για τα παγωμένα δημόσια έργα των Χανίων ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Δημοσίων Έργων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ιωαννίνων Σταύρος Καλογιάννης, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Νέων Τεχνολογιών Έρευνας και Καινοτομίας της Νέας Δημοκρατίας Μανούσο Βολουδάκη.

Συγκεκριμένα, η επίσκεψη αφορούσε πρωτίστως :

· Τα έργα στον βόρειο οδικό άξονα της Κρήτης

· την επέκταση του αεροδρομίου Χανίων

· τα έργα στο λιμάνι της Σούδας

και βέβαια την αδιαφορία της κυβέρνησης, την καθυστέρηση και την απαξίωση των έργων αυτών.

ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ Ι: Ναι! Και στο “πράσινο νησί” βλέπουμε καθημερινά την ανυπαρξία και την αδράνεια της κυβέρνησης όσον αφορά τα προβλήματα του τόπου.

Στις 14/03 ο κ. Καλογιάννης (βουλευτής Ιωαννίνων!) κατέθεσε ερώτηση στην βουλή προς τον αρμόδιο υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για το θέμα του αεροδρομίου Χανίων.

Προφανώς λοιπόν αυτά είδε και άκουσε η κ. Μπακογιάννη και έσπευσε και αυτή να ασχοληθεί με τα τοπικά θέματα, κάνοντας μέρες μετά την επίσκεψη του τομεάρχη της Ν.Δ. και 5 μήνες μετά την ίδρυση του κόμματός της επισκέψεις στους αρμόδιους για τα έργα των Χανίων και δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ. Κυρίως δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ !

Βέβαια, όλα αυτά τα χρόνια που ήταν πρωτοκλασάτη Υπουργός δεν είδαμε καμμιά παρέμβαση για τα Χανιά, αλλά δεν πειράζει. Κάλιο αργά παρά ποτέ!

ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΙΙ: Αλήθεια, ο κ. Μαρκογιαννάκης που χρόνια τώρα γνωρίζει αυτά τα θέματα γιατί δεν είχε ενημερώσει την κυρία Μπακογιάννη νωρίτερα ώστε να μην φανεί για μία ακόμη φορά... ουραγός της ΝΔ;

Δεν με ενδιαφέρει αν παρακολουθεί της κινήσεις της ΝΔ και ακολουθεί κατά πόδας. Το κακό είναι ότι δεν αντιγράφει.

Απλή κοινή λογική...

Δεν υπάρχουν σχόλια: