Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

44 ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ..

“Εξαντλήσαμε τα περιθώρια” λέει η κυβέρνηση.

“Πήραμε ότι θέλαμε” λένε οι μετανάστες.

Τι συνέβει;

Περάσαμε 44 ημέρες ηρωιοποίησης των λαθρο-μεταναστών και των αλληλέγγυων για να ταπεινωθεί η κυβέρνηση και κατ' επέκτασιν το κράτος... υποχωρώντας!

Η κυβέρνηση προσπαθεί να μας πείσει ότι αφού δεν νομιμοποίησε όλους τους λαθρο-μετανάστες που βρίσκονται στην χώρα(!) “κέρδισε την μάχη”.

Μπορεί να “κέρδισε την μάχη” (αν και δεν το νομίζω) αλλά σίγουρα “έχασε τον πόλεμο”.

Κατά βάσιν έδωσε στους λαθρο-μετανάστες ότι ζητούσαν οπότε από αύριο μπορούν να ετοιμάζουν μία νέα απεργία πείνας ώστε το καθεστώς ανοχής να ισχύει για χρόνια αντί για 6 μόνο μήνες και να ταλαιπωρούνται μετά για ανανέωση. Μπορούν επίσης με μία νέα απεργία πείνας να μειώσουν κι άλλο τα χρόνια που χρειάζεται να βρίσκονται στην χώρα για να πάρουν άδεια παραμονής και από 8 που τους υποσχέθηκε η κυβέρνηση να τα κάνουν 5... ή 3... ή...

Με μία απεργία πείνας και λίγους αλληλέγγυους, αυτοφυές είδος που ευδοκιμεί στην χώρα, όλα γίνονται.

Φτάσαμε σε σημείο Έλληνες εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι, κλπ να μην μπορούν να συναντήσουν έναν υπουργό και ο Αμπντούλ και οι λαθρο-μετανάστες, η Κούρντοβικ και οι αλληλέγγυοι να κάθονται στο ίδιο τραπέζι με 3-4 υπουργούς και να συνομιλούν επί ίσοις όροις!!!

Αν αυτό δεν είναι κράτος παρωδία τότε τι είναι;

Μια χούφτα λαθρο-μετανάστες εξευτελίζουν μία κυβέρνηση εκβιάζοντάς την επί 44 ημέρες και στο τέλος παίρνουν ότι θέλουν!

Κυρίες και κύριοι της κυβέρνησης.

Μπορείτε να γελοιοποιείστε όσο θέλετε μεταξύ σας δεν σας δώσαμε όμως ποτέ το δικαίωμα να γελοιοποιείτε ολόκληρη την χώρα και τους κατοίκους της.

Ο Έλληνας που βλέπει τα πλάνα από την Υπατία με τους λαθρο-μετανάστες να γιορτάζουν χαρούμενοι κάνοντας το σήμα της νίκης... πόσο μ@@@ς νομίζετε ότι αισθάνεται;

Ο Έλληνας άνεργος που βλέπει τους λαθρο-μετανάστες από την Υπατία να δηλώνουν ότι “θα μείνουν στην χώρα για να μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε την κρίση”(!!!)... πόσο μ@@@ς νομίζετε ότι αισθάνεται;

Ο Έλληνας εργαζόμενος (προς το παρόν!) που βλέπει την Κούρντοβικ χαρούμενη γιατί κέρδισαν οι σκληρά εργαζόμενοι λαθρο-μετανάστες τα “δικαιώματά τους”... πόσο μ@@@ς νομίζετε ότι αισθάνεται;

Με λίγα λόγια μας κάνατε όλους να αισθανόμαστε μ@@@ς όχι μόνο για αυτούς τους λόγους αλλά κυρίως γιατί σας έχουμε στην κυβέρνηση και σας ανεχόμαστε ακόμα!

Δεν έχετε καταλάβει ότι στην κατάσταση που έχετε φέρει την χώρα δεν υπάρχουν πια “δουλειές που δεν κάνουν οι Έλληνες”;
Εσείς ανακοινώσατε σήμερα ότι η χώρα έχει 733.000 ανέργους.
Τι προσπαθείτε να κάνετε; Να τους αυξήσετε κι άλλο;
Είναι σαν να μας κοροϊδεύετε!

Και για να προλάβω όλους αυτούς που με απαξίωση στο ύφος θα μου πουν “τι ήθελες δηλαδή, να πεθάνουν;”...
Δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι σε λίγο θα πεθαίνουν οι Έλληνες λόγω ανεργίας από την πείνα ενώ πολλοί από τους λαθρομετανάστες θα δουλεύουν;
Το κράτος έχει νόμους και μάλιστα ιδιαιτέρως χαλαρούς σε σχέση με άλλα κράτη  για την λαθρο-μετανάστευση και η κυβέρνηση είναι εκεί για να τους εφαρμόζει και όχι για να τους διαπραγματεύεται.
Αν η κυβέρνησή μας δεν ήταν τόσο ανίκανη έπρεπε να είχε λήξει το θέμα από την ημέρα που όλοι αυτοί ξεκίνησαν από τα Χανιά ή έστω από την ημέρα που έφτασαν στον Πειραιά.

Ένα σοβαρό και ευνομούμενο κράτος δεν δέχεται και προπαντώς δεν υποκύπτει σε ωμό εκβιασμό από οποιονδήποτε.

Αν υποκύπτετε έτσι σε μία χούφτα λαθρο-μετανάστες δεν θέλω ούτε να σκεφτώ τι κάνετε ή τι θα κάνετε με τις πιέσεις που μας ασκούνται, όπως εσείς λέτε, από την Τρόικα, τις ΗΠΑ, την Τουρκία, κλπ.

Α, ξέχασα... τώρα το λέμε “διαπραγμάτευση” και όχι εκβιασμό!

Ντροπή κυρίες και κύριοι!

ΝΤΡΟΠΗ!


Απλή κοινή λογική...


ΥΓ προς τους αλληλέγγυους: κοιτάξτε όσες ημέρες μείνουν ακόμα στην Υπατία οι λαθρο-μετανάστες να τους “ηρεμήσετε” γιατί αν περιμένουν ότι κατά την επιστροφή τους στην Κρήτη θα στεφθούν με δάφνινα στεφάνια νικητή-τροπαιοφόρου... μάλλον θα προκαλέσουν με άγνωστες συνέπειες!

1 σχόλιο:

firiki2010 είπε...

Το πως αντιμετωπίζεις ή "αντιμετωπίζεις" σήμερα το πρόβλημα προετοιμάζει το επόμενο.
Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι την κυβέρνηση την ενδιαφέρει μια οποιαδήποτε αντιμετώπιση. Μάλλον θέλει σιγά σιγά να φέρει τον κόσμο προ τετελεσμένων που θα υπηρετούν τις Γεωργοπαπανδρεικές κακοχωνεμένες εμμονές περί πολυπολιτισμικότητας.