Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΜΙΑΣ "ΠΑΡΑΝΟΪΚΗΣ" ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ...

Την Καθαρά Δευτέρα η "παράνοια" φαίνεται ότι είχε ρεπό.
Ξεκουραζόταν για να επανέλθει δριμύτερη από Τρίτη...

Την Τρίτη λοιπόν "κλήρωσε" το 1 εκατομμύριο στην βουλή και ο κλήρος έπεσε σε αυτόν που φώναζε περισσότερο... στην Μπακογιάννη!

Την Τετάρτη, και ενώ όλοι ασχολούντο ακόμα με την ωρυόμενη Μπακογιάννη, ο Λοβέρδος παρέα με τον Κουτρουμάνη πήγαν να περάσουν ύπουλα από την βουλή την νομιμοποίηση (και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες!) χιλιάδων λαθρομεταναστών!

Την Πέμπτη, και ενώ συνεχίζουν τα ΜΜΕ να ασχολούνται με την Μπακογιάννη, μαθαίνουμε ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής βουλής έχει απολέσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας το οποίο ίσως είχε παλαιότερα και δέχεται τις εκβιαστικές, παράλογες και αποικιακού τύπου απαιτήσεις του προέδρου της Γερμανικής ομοσπονδιακής βουλής χωρίς καμία αντίδραση!

Την Παρασκευή και το Σάββατο είχε πάρει τα πάνω της πια η "παράνοια" και μας έδινε διπλές δόσεις για να έχουμε θέματα και για την Κυριακή που θα είχε και πάλι ρεπό...

Την Παρασκευή λοιπόν μαθαίνουμε ότι ενώ η σχολική χρονιά πλησιάζει στο τέλος της χωρίς να υπάρχουν ακόμα όλα τα βιβλία στα σχολεία και οι Πανελλαδικές εξετάσεις έχουν προγραμματιστεί να γίνουν σε 2,5 μήνες περίπου η Διαμαντοπούλου έχει κάνει το "θαύμα" της και με την γραφική ύλη των εξετάσεων και όλα είναι στον αέρα!

Εκτός αυτού όμως έχουμε και την φοβερή δήλωση του Παπακωνσταντίνου για την μείωση των ρύπων που "κατάφερε" το υπουργείο του!

Το Σάββατο, και ενώ ελπίζουμε ότι η "παράνοια" θα ηρεμήσει λίγο, βγαίνουν στην δημοσιότητα άλλες δύο "ωραίες" ειδήσεις.

Από τη μία έχουμε τον ΓΓ του υπουργείου δικαιοσύνης ο οποίος πριν αναλάβει καθήκοντα ΓΓ είχε μεγάλες δικηγορικές "επιτυχίες" (!)  και από την άλλη έχουμε και πάλι τον Λοβέρδο να μας απασχολεί με την τοποθέτηση του ηθοποιού Θάνου Καληώρα ως διοικητή σε μονάδα υγείας!

Δυστυχώς πολύ φοβάμαι ότι αυτά δεν είναι όλα!

Κατά πάσα πιθανότητα η "παράνοια" θα είχε και άλλες επιτυχίες τις οποίες όμως δεν μάθαμε... για την ώρα!

Μία καινούργια εβδομάδα ξεκινάει αύριο και η "παράνοια" αναμένεται να ξαναπιάσει δουλειά.

Μακάρι να μην  καταφέρει πολλά αυτές τις ημέρες που έρχονται γιατί... άνθρωποι είμαστε, πόσο να αντέξουμε πια;

Το μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι ότι σύντομα θα γίνουν εκλογές και η "παράνοια" θα φύγει μετανάστης!

Βέβαια αυτό προϋποθέτει ότι θα βάλουμε μυαλό και στις επερχόμενες εκλογές θα στείλουμε μαζί της και όσους την βοηθούν σήμερα...  ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!!

Απλή κοινή λογική...

Δεν υπάρχουν σχόλια: