Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΠΟΥΤΙΝ... Ο ΗΓΕΤΗΣ...

Ομολογώ ότι είχα την απορία μέρες τώρα και εχθές που την είδα και στο ιστολόγιο "τα χάλια" χάρηκα που δεν είμαι μόνο εγώ η παράξενη...

Τι γράφουν "τα χάλια";...


Τελικά, με ποιόν ήταν τα ελληνικά ΜΜΕ στη Ρωσία;

Τον Πούτιν τον πολέμησαν με λύσσα, για τους λόγους που όλοι ξέρετε.
Θα μας κάνουν την τιμή όμως τα ελληνικά ΜΜΕ να μας πουν ποιόν θα ήθελαν να ψηφίσει ο Ρωσικός λαός για να είναι ευχαριστημένα;
Τον ακροδεξιό Ζιρινόφσκι;
Τον κομμουνιστή Ζουγκάνοφ, ενώ στην Ελλάδα λοιδορούν το ΚΚΕ;
Τον ανύπαρκτο Μιρόνοφ;
Τον άσχετο Προχόροφ; Τον ήξεραν κι από χθες; 'Εχουν δείγματα της πολιτικής του υπόστασης;
Θα μας κάνουν την τιμή να μας εξηγήσουν -στους αναγνώστες τους- γιατί τόσο ζόρι με τον Πούτιν;


Αυτός ο πόλεμος προς τον Πούτιν με ενόχλησε κι εμένα...

Ένας ανελέητος πόλεμος χωρίς καν να κρατάνε τα προσχήματα...

Δεν ξέρω εάν υπήρξε νοθεία και κατά πόσον αυτή θα μπορούσε να έχει ανατρέψει το αποτέλεσμα αν και η υπεροχή του Πούτιν μάλλον είναι αδιαμφισβήτητη!

Αλλά αυτά που ακούστηκαν στην Ελλάδα είναι το κάτι άλλο!

Προέβαλαν τις πορείες κάποιων χιλιάδων Ρώσων ωσάν τον μέγα ξεσηκωμό!

Μιλούσαν για χώρα "που δεν διαθέτει δημοκρατική παράδοση"!

Μιλούσαν για βία και (εκτεταμένη!) νοθεία!

Είτε τους αρέσει είτε όχι οι Ρώσοι επέλεξαν τον Πούτιν για ηγέτη τους για μία ακόμα φορά και είναι πολύ πιθανόν να το ξανακάνουν.

Ας πάψουν λοιπόν να τον αντιπαλεύουν και να τον συκοφαντούν γιατί πλέον πρόκειται για "ηγέτη" κράτους το οποίο έχει φιλικές σχέσεις με την Ελλάδα!

Και επειδή προφανώς δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει ηγέτης και για ποιον λόγο τον αγαπούν και τον προτιμούν οι Ρώσοι τους αφιερώνω το παρακάτω video με την ελπίδα κάποια στιγμή να αποκτήσουν έστω και ίχνη...

απλής κοινής λογικής...


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
Ο Πούτιν επισκέπτεται μία ΙΔΙΩΤΙΚΗ επιχείρηση στα ορυχεία της πόλης Πικάλεβο όπου οι εργαζόμενοι απεργούν και ζητούν την υπογραφή του εργοδότη Όλεγκ Ντεριπάσκα (ενός από τους πιο πλούσιους και "δυνατούς" επιχειρηματίες της Ρωσίας!) σε μία νέα, πιο... φιλική προς τους εργαζόμενους, σύμβαση εργασίας.
Μετά από την επίσκεψη Πούτιν στους χώρους εργασίας ακολουθεί συνάντηση με την διοίκηση και τους εργαζόμενους όπου τον ακούν όλοι με σκυμμένα κεφάλια και ο ΗΓΕΤΗΣ Πούτιν ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ τον επιχειρηματία Ντεριπάσκα να σηκωθεί από την θέση του και πετώντας του κυριολεκτικά τα χαρτιά και ένα στυλό να υπογράψει αυτά που ζητούσαν οι εργαζόμενοι!
Έτσι κερδίζει τον λαό του ένας πραγματικός ΗΓΕΤΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: